Hai la film! Vezi premierele cinematografice ale saptamanii

Hai la film! Vezi premierele cinematografice ale saptamanii

0 966

Mimi si-a propus sa mearga la film. Patru filme noi noute sunt gata sa-si primeasca primii spectatori, deci nu le putem rata. Pentru a te convinge si pe tine sa le urmaresti, Mimi a rasfoit Cinemagia, iar acum iti va spune despre ce este vorba. Sigur, dupa ce vei cunoste povestile, vei dori sa mergi la film. Ascult-o pe Mimi!

 

BEL AMI

O nouă adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant, Bel Ami ilustrează periplul lui George Duroy (Robert Pattinson), de la mansardele mizere în care trăise, la opulenţa şi luxul clasei sociale înalte din Parisul anilor 1900.

Folosindu-se de puterea sa de seducţie şi de inteligenţa ieşită din comun, George reuşeşte să se transforme dintr-un tânăr sărac lipit pământului în cel mai dorit barbat al momentului.  Într-o lume în care cei mai puternici oameni din Paris erau, nu barbaţii, ci soţiile şi amantele lor, prin patul lui George se perindă cele mai frumoase, influente sau informate femei, care îi facilitează ascendenţa.

După multe episoade în care George îşi seduce şi abandonează cu sânge rece victimele, tânărul ajunge să cadă pradă propriilor uneltiri. Devenit un paria al cercurilor selecte, renegat de toţi prietenii săi, numai un gest nebunesc îl mai poate salva de săracie, dar în acelaşi timp îl va costa mai scump chiar decât pierderea celei mai mari averi.

Regia: Nick Ormerod

Distributia: Robert Pattinson, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas, Christina Ricci

Gen film: Dramă, Romantic

 

 

CRONICI

Zdrobirea maşinilor doar cu gândul.  Zborul. Dobândirea unei puteri care poate zdrobi un oraş.  Cine nu şi-ar dori acest tip de puteri?   Cine nu şi-ar dori să facă imposibilul?  Ce ai face, întreabă CHRONICLE, dacă ai fi Andrew, Matt sau Steve?
Andrew, Matt şi Steve sunt trei adolescenţi cu care te poţi identifica, fiecare cu o personalitate distinctă, confruntându-se cu provocări reale generate de viaţa la liceu.  Sunt imperfecţi, stângaci şi puţin nechibzuiţi. Însă ei au descoperit ceva care depăşeşte capacitatea lor – sau a oricărui altcuiva – de înţelegere.  Descoperirea lor le aduce capacităţi telekinetice; în limbaj comun, au superputeri.
Pot muta obiecte doar cu gândul, pot zdrobi maşini doar cu puterea voinţei.  Au învăţat să zboare … îndeplinirea celei mai mari dorinţe. Apoi, lucrurile iau o întorsătură nefastă.
Ce ai face dacă, brusc, ai dobândi capacităţi care-ţi depăşesc puterea de înţelegere?  Ai îmbrăca un costum special, ai zbura şi te-ai bate cu răufăcătorii?  Dacă ai fi adolescent, cel mai probabil răspuns ar fi: s-o crezi tu.  Te-ai distra cu puterile, ai face glume şi poate că te-ai răzbuna pe cei care ţi-au făcut rău.  Poate că aceste puteri ţi-ar scoate în evidenţă calităţile mai puţin nobile.  Sau mai rău.

Regia: Josh Trank

Distributia: Michael B. Jordan, Dane DeHaan, Alex Russell

Gen film: Acţiune, Dramă, SF

 

 

 THE DEVIL INSIDE

În 1989, operatorii de la urgenţe au primit un apel de la Maria Rossi (Suzan Crowley) care mărturisea că a ucis brutal trei oameni. Întreaga ei viaţă, Isabella Torelli (Fernanda Andrade) a crezut că mama ei a ucis brutal trei oameni din cauză că era nebună.
După ce află că aceste crime s-au petrecut în timpul unei exorcizări, ea călătoreşte în Italia la Spitalul Centrino pentru psihopaţi criminali, unde mama ei a fost închisă, pentru a afla dacă este bolnavă mintal sau posedată de demoni.
Când aceasta recrutează doi tineri exorcişti (Simon Quarterman şi Evan Helmuth) ca s-o vindece pe mama ei prin metode neconvenţionale, combinând atât ştiinţa, cât şi religia, ei se înfruntă cu răul pur în forma a patru demoni puternici care o posedau pe Maria.

Regia: William Brent Bell

Distributia: Fernanda Andrade, Simon Quarterman, Evan Helmuth

Gen film: Horror, Thriller


TATAL FANTOMA

Profesorul american Robert Traum (Marcel Iureș, într-un rol deopotrivă impresionant și inedit) își ia un concediu de un an și, renunțând la un prezent lipsit de surprize, decide să îmbrățișeze o aventură ce are strânsă legătură cu trecutul. Întors pe bătrânul continent, Robert încearcă să descâlcească misterul ce învăluie originile tatălui și unchiului său, faimoșii frați Traum: Rudolf, un celebru romancier, și Samuel, odinioară mare gangster la Chicago. În timpul călătoriei sale prin nordul României, Robert o cunoaște pe Tania (Mihaela Sîrbu), șefa Arhivelor Bucovinei.

Împreună, cei doi încearcă să-l găsească pe Sami (Valer Delakeza), ultimul prieten al familiei Traum aflat încă în viață, proiecționist la un mic cinematograf prăfuit de provincie. Sosirea lui Robert e providențială, căci Sami tocmai a fost izgonit din cinema de către un politician local pus pe căpătuială și implicat în afaceri cu mafia ucrainiana… Treptat, Robert îl va ajuta pe Sami să-și recupereze cinematograful, iar bătrânul îl va ajuta pe Robert să-și recupereze identitatea…

Regia: Lucian Georgescu

Distributia: Marcel Iureş, Mihaela Sîrbu

Gen film: Dramă

COMENTARII

Lasă un răspuns