Hai la shopping! În Sun Plaza s-a deschis un nou magazin ETIC!

Hai la shopping! În Sun Plaza s-a deschis un nou magazin ETIC!

0 1622

Cu doar două săptămâni înainte de lansarea oficială a noilor colecții primăvară-vară 2015, Sun Plaza Shopping Center a adăugat în portofoliu un nou magazin de îmbrăcăminte dedicat femeilor – ETIC.

Pentru a oferi clientelor sale o experiență mereu nouă de shopping, la Sun Plaza s-a deschis de curând cel de-al zecelea magazin al retailerului românesc ce se află la etajul 1 al centrului comercial.

Publicul feminin poate găsi în magazinul ETIC rochii elegante, cămăși rafinate și sacouri moderne, articole de vestimentație ce alcătuiesc ținuta perfectă pentru birou.

ETIC_1

Frumusețea feminină este pusă în evidență și prin ținutele casual, ce cuprind bluze supradimensionate cu umerii lăsați, tricotaje ușoare realizate din fibre variate și într-un amestec de culori, blugi cu croială modernă și sacouri cu aplicații subtile.

ETIC_2

Cu o tradiție de 15 ani pe piața românească, ETIC le așteaptă pe vizitatoarele Sun Plaza cu materiale de calitate, modele în trend și un preț corect. De la piesele basic, la ținutele clasice, office, până la cele tinerești, în ton cu noile tendințe, doamnele și domnișoarele vor găsi cu siguranță produse pe plac, la un preț accesibil.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns