Hai la teatru! Te așteaptă…„Amanta”!

Hai la teatru! Te așteaptă…„Amanta”!

0 1604

A sosit timpul să ne bucurăm de o nouă comedie savuroasă ce are în distribuție actori de mare succes. Miercuri, 5 noiembrie, începând cu ora 19.00, ești invitată la premiera piesei de teatru „Amanta”, eveniment care va fi prezentat la Sala Mare a Palatului Național al Copiilor.

Comedia „Amanta”, în regia lui Armand Calinovici, o adaptare după celebra lucrare „Încurcă lume” de A.D. Hertz, va fi pusă în scenă de artiști de notorietate, iubiți de public pentru rolurile de excepție interpretate în numeroase filme și piese de teatru din aria comediei: Ilinca Goia (Olga), Magda Catone (Didina Strâmbuleau), Marius Rizea (Bungrăzescu Traian), Dorin Andone (Matei Pintenaru) și Armand Calota (Emil Strâmbuleanu).

O distribuție excepțională ce va readuce zâmbetul pe buzele tuturor spectatorilor.

Acțiunea se desfășoară la începutul secolului XX. În zori, Avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă cu o trăsură…Uuuups..Didina nu doarme și e furioasă!

Câți dintre noi nu am pregătit o minciună când am lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi în fața nevestei răvășite? Dar ce faci atunci când minciuna, o invenție de moment folosită de avocat, se transformă în realitate și te trezești cu amanta în propria casă? Hai să vedem pe unde scoți cămașa când în familie cumnatul este procuror!

Ești așteptată la spectacolul „Amanta” de A.D. Hertz pentru a afla împreună cum va ieși dintr-un astfel de coșmar avocatul infidel!

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate la prețul de 60 de lei din rețeaua Vreau Bilet de la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center  et. 2, Palatul Național al Copiilor, Librăria Eminescu sau online pe vreaubilet.ro

COMENTARII

Lasă un răspuns