„Haimanalele” se întorc la cinema! Mihai Mărgineanu, în spectacol la Patria pe...

„Haimanalele” se întorc la cinema! Mihai Mărgineanu, în spectacol la Patria pe 15 octombrie

0 1129
eeeeeeeee

După succesul concertului „Haimanale la cinema”, susţinut în luna iunie cu casa închisă la cinematograful Patria din Bucureşti, Mihai Mărgineanu şi colegii săi de trupă revin în atenţia fanilor cu un nou episod muzical, respectând promisiunea de a continua petrecerea de acum câteva luni. Aşadar, următorul show va avea loc pe 15 octombrie, când „haimanalele” se vor întoarce cu o nouă repriză de muzică live.

Fie că îi asculţi muzica la tine acasă sau în sala de spectacol, fie că îl zăreşti ocazional în anumite emisiuni de televiziune sau te distrezi teribil în timp ce-l urmăreşti înntr-un nou episod din serialul tv al momentului, Mihai Mărgineanu este fără dar şi poate un artist care încântă privirile şi sufletele românilor indiferent de vârstă.

Se anunţă un show de zile mari!

Pe data de 15 octombrie îţi poţi urmări artistul preferat într-un spectacol organizat la cinematograful Patria din Capitală. În acompaniamentul simpaticilor săi instrumentişti, Mihai Mărgineanu va încălzi atmosfera cu melodii celebre precum „Paraschivo”, „Melci, scoici, raci, craci”, „M-am dus să tai un copac” şi îi va înveseli pe cei prezenţi cu povestiri amuzante dar şi cu refrenele arhicunoscute ale pieselor „Mă iubeşte femeile”, „Gore din Chitila”, „Foaie verde, foaie fragă”, „Jana era croitoreasă” etc.  Cu toate aceste amestecuri de muzică folk, lăutărească, folclorică, latino sau rock, Mihai Mărgineanu garantează un show pe care spectatorii nu-l vor uita prea curând.

mihai-margineanu

Biletele costă între 69-79 lei

Biletele pentru concertul lui Mihai Mărgineanu din data de 15 octombrie au fost puse în vânzare şi sunt disponibile prin Vreau Bilet la: stand-ul din Unirea Shopping Center, casa de bilete a cinematografului Patria, librăria Eminescu şi online prin vreaubilet.ro. Preţurile acestora sunt de 69 lei pentru locurile de la balcon şi 79 lei pentru cele de la parter şi loje.

COMENTARII

Lasă un răspuns