Hedi Hoka lansează cartea “Iubesc să fiu femeie – Ghidul femeii de...

Hedi Hoka lansează cartea “Iubesc să fiu femeie – Ghidul femeii de nota 10” în cadrul târgului GAUDEAMUS

0 1422

Pe 21 noiembrie, la ora 17.30, în cadrul Târgului Internațional GAUDEAMUS – Carte de învățătura 2014, organizat la ROMEXPO (Pavilion Central), reputatul pshiholog Hedi Hoka lansează prima sa carte, intitulată sugestiv Iubesc să fiu femeie – Ghidul femeii de nota 10”, publicată de editura ALL.

La eveniment vor participa invitați speciali, oameni de cultură, care doresc să fie alături de Hedi în această zi importantă, dar și publicul iubitor de carte.

Creând o punte între pshihologia aplicată și beletristică, “Iubesc să fiu femeie – Ghidul femeii de nota 10” (Editură ALL) tratează din punct de vedere psihologic, neuropsihologic și sexual – într-o abordare modernă, fresh și realistă – rolurile pe care le îndeplinesc femeile moderne: femeia singură, femeia căsătorita și femeia mamă. În avalanșa de cărți pe același subiect existentă pe piață, “Iubesc să fiu femeie – Ghidul femeii de nota 10” (Editura ALL) se distinge prin faptul că abordează subiecte tabu într-un limbaj ușor de înțeles și practic, în același timp beneficiind de extinsa experiență în consiliere psihologică a autoarei.Iubesc_sa_fiu_femeie_COVER2

Cartea se vrea a fi un ghid pe care fiecare femeie din România trebuie să îl aibă, pentru a depăși probleme și piedici ridicate de haosul cotidian. Pentru că este foarte important să avem grijă de mintea noastră, “Iubesc să fiu femeie – Ghidul femeii de nota 10” (Editura ALL) conține exerciții validate, care funcționează în marea majoritate a cazurilor subclinice. Cartea constituie o mână de ajutor pentru toți cei care consideră că au nevoie.

Lansarea cărții are loc în cadrul Gaudeamus, la standul editurii ALL, vineri, 21 noiembrie, ora 17:30. Târgul Internațional GAUDEAMUS – Carte de învățătura 2014 reprezintă un eveniment emblematic pentru piața de carte din România. Ajuns la a XXa ediție, GAUDEAMUS constituie un spațiu recunoscut pentru dialogul intercultural.

 

 

COMENTARII

Lasă un răspuns