Horaţiu Mălăele umple până la refuz sala Teatrului Elisabeta

Horaţiu Mălăele umple până la refuz sala Teatrului Elisabeta

0 1249

 Hai la teatru! Horaţiu Mălăele va susţine un recital de excepţie – „Sunt un orb” – la deschiderea sălii „Ştefan Iordache” a teatrului Elisabeta pe data de 14 noiembrie, începând cu orele 19.30. Mimi a aflat toate noutăţile! Ascult-o pe Mimi!

 

Spectacolul va îmbina comedia cu filosofia şi literatura, având o minimă ilustraţie muzicală, iar dialologul este intens şi îl va face pe spectator să vibreze pe aceeaşi undă cu actorul de pe scenă, în persoana lui Horaţiu Mălăele.

La scurt timp de la punerea biletelor în vânzare, agenţiile de ticketing au fost asaltate de publicul spectator dornic să se reîntâlnească cu unul dintre cei mai talentaţi actori ai momentului. Astfel se face că organizatorii au luat decizia de a aloca un număr suplimentar de 100 de locuri în plus faţă de capacitatea iniţială a sălii de spectacol.

În acelaşi timp, a fost programată o nouă reprezentaţie a recitalului „Sunt un orb”, spectacol ce se va desfăşura pe scena sălii „Ştefan Iordache” (etaj 1) a Teatrului Elisabeta în data de 17 decembrie. Ei interesaţi pot achiziţiona biletele prin intermediul reţelei VreauBilet, de la standul din Unerea Shopping Center etaj 2, Librăria M eminescu (B-dul Regina Elisabeta) şi online prin www.vreaubilet.ro la preţul general de 49 de lei.

COMENTARII

Lasă un răspuns