Horoscop 2015: Capricorn

Horoscop 2015: Capricorn

0 1965

Fiind multumit de tine şi de cei care te înconjoară, anul 2015 ar putea fi pentru cel puţin la fel de bun ca 2014. Nimic nu-ţi poate induce ganduri negre, nimic nu ar trebui să te deprime sau să-ţi producă sentimente negative.

Mândru în sinea ta de ceea ce eşti, adorat de unii şi contestat tacit de foarte mulţi, continui şi în acest an maniera explozivă de a-i trata pe cei din jur.

Carieră: Anul acesta îţi este avantajos pe multe planuri, aşa că nu ar trebui să eziţi când ţi se fac anumite propuneri. Ai ocazia de a-ţi pune în practică ideile, de a fi susţinut de oameni deosebiţi, de a realiza ceea ce nici nu visai în anii anteriori. Cei care n-au serviciu, au şanse mari să-si găsească, iar cei care au deja, îşi mai pot găsi încă unul. În unele cazuri, s-ar putea ca la originea realizărilor profesionale să se afle un eşec, dar care se transformă până la urmă într-un mare salt înainte. Din toamnă, apar asocieri şi colaborări profitabile, noi cunoştinţe utile, mai mulţi clienţi şi contracte bune.

Familie: În familie, important este ca nimeni să nu se simtă neglijat, aşa că va revărsaţi toată dragostea asupra celor care înseamnă cu adevărat ceva pentru tine. Prietenii îţi sunt mai dragi ca niciodată, dar totuşi familia rămâne pe primul loc.

Dragoste: În cuplu treceţi printr-o perioadă deosebit de benefică, plină de inţelegere şi dăruire, de tot ce îşi poate dori un om. Nu par a se isca nici un fel de furtuni cu excepţia micilor impunsături de îndrăgostiţi. Chiar şi Capricornii implicaţi de ani de zile într-o relaţie sentimentală ce părea a se fi deteriorat vor avea parte de linişte, seninătate şi înţelegere.

Sănătate: Sănătatea ar putea să vă dea bătai de cap şi să ia turnuri neaşteptate – şi neplăcute – în cazul exceselor alimentare care s-ar putea solda cu erupţii cutanate, eczeme sau indigestii grave.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns