Horoscop 2015: Rac

Horoscop 2015: Rac

0 1974

La începutul acestui an sunteți mult mai comunicativ, mai deschis, mai jovial, vorbiți și scrieti cu mult aplomb, întretineți relații armonioase cu lumea. Sunteţi o prezenţă agreabilă în anturajul dumneavoastră apropiat, reuşind să-i influentaţi pozitiv şi pe ceilalţi. Şansa dumneavoastră stă în comunicare, deci trebuie să găsiţi o modalitate de a comunica lumii ce aveţi de spus.

Carieră: Luna martie va aduce mai multă siguranţă de sine, dar aveti tendința să munciți mult prea mult si exista pericolul de a va epuiza. Începând cu această lună veți fi foarte îndârjiți la locul de muncă, cea mai multă energie consumând-o acolo. Din păcate, nu veți putea sa vă afirmați încă pe măsura eforturilor depuse și veți fi dezamăgiți; aveți impresia că pedalați în gol. De la sfârşitul lui septembrie, Racii încep să primească însărcinari tot mai importante, puterea lor de muncă sporeşte şi începe să se întrevadă o reuşită însemnată pe plan profesional. Octombrie aduce evenimente importante în acest sens. Pentru unii este un momentul ideal pentru studiu, li se oferă şansa de a învăţa ceva nou şi atractiv.

Bani: Viața dumneavoastră va fi puternic influențată de sectorul fiananciar. Sunt previzibile creşteri ale veniturilor, dar este bine să nu vă bazaţi pe câştiguri picate din cer, pentru că veţi munci pentru fiecare bănuţ.

Dragoste: Din punct de vedere sentimental, preferaţi libertatea, dar veţi şti să vă asumaţi responsabilitatea într-o relaţie. Aveţi o inimă foarte mare şi foarte romantică, aşa că nu ne temem că nu veţi avea poveşti minunate la finalul acestui an. Oricum, devenţi ceva mai stabili. Este un momentul ideal de a deveni părinţi, simţind mai mult ca oricând nevoia de a avea copii cărora să le oferiţi grija şi dragostea de care sunteţi capabil.

Sănătate: Sănătatea vă poate juca feste, mai ales în prima jumătate a anului. Sunt posibile intervenţii chirurgicale.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns