Horoscop 2015: Săgetător

Horoscop 2015: Săgetător

0 1462

Sensibili şi puţin cam prea încăpăţânaţi, anul acesta ţineţi neapărat să arătaţi cu degetul spre cei care v-au rănit în trecut. În inimă i-aţi iertat complet, dar vreţi neapărat să ţineţi minte pentru totdeauna ce vi s-a întâmplat, în speranţa că veţi şti să vă feriţi pe viitor.

Carieră: Prima parte a anului favorizează cu precădere realizările dobândite prin seriozitate şi muncă. Partea doua a anului este mai bogată în surprize, în întâmplări neaşteptate, în posibilităţi ivite pe negândite, în ocazii care vă îmboldesc să adoptaţi noi modalităţi de acţiune, mai moderne sau mai originale.

Pe tot parcursul anului, anumite planete vă vor influenţa major viaţa. Pot aduce un eveniment de destin prin care viaţa ta capătă o altă culoare. Atunci vei cunoaşte o altă faţetă a propriei tale personalităţi, poate în alte condiţii de viaţă, în care energia devine maximă, cheful de a trăi la fel şi descoperi dintr-o dată că o latură a personalităţii tale nu a fost suficient folosită. Va fi momentul revelării unei alte identităţi, practic după acele luni descoperind că aţi devenit altul.

Dragoste: Una dintre lecţiile principale pe care le ai de învăţat este dominarea agresivităţii şi a posesivităţii în relaţiile cu persoana iubită. Va trebui să înveţi ce este constanta şi profunzimea sentimentelor şi va trebui să-ţi domini instinctele sexuale deosebit de puternice. Activitatea sportivă îţi va face foarte mult bine, pentru că vei consuma excesul de energie. Familia va fi centrul universului multora dintre voi, chiar dacă ritmul de lucru pe care vi l-aţi autoimpus vă va răpi mult din timpul de petrecut în sânul familiei.

Sănătate: Cu sănătatea toate ar fi bune şi frumoase dacă aţi reuşi să gasiţi timp să consultaţi doctorii atunci când problemele sunt doar la început, nu abia când se agravează.

COMENTARII

Lasă un răspuns