Horoscop 2015: Vărsător

Horoscop 2015: Vărsător

0 2109

În general indecişi şi totuşi echilibraţi în hotărâri, nativii Vărsători vor lua anul acesta prin surprindere pe cei care îi cunosc: vor lua decizii majore, care le vor schimba în mare măsură viaţa dar oarecum şi pe a celor din jur. Una peste alta, vreţi să ieşiţi din anonimat, doriţi să demonstraţi că puteţi mai mult şi sigur veţi reuşi căci astrele vă călăuzesc.

Carieră: Luna martie este un punct de cotitură maximă pentru o mare parte dintre voi, un contract de muncă nou fiind cel mai probabil şansa de a rezolva multe dintre problemele care vă frământă. Unii Vărsatori care îşi aleg obiective serioase şi nu caută succesul imediat pot să avanseze binişor dacă acţionează cu diplomaţie. Există unele domenii în care chiar au şanse foarte frumoase: studiile, comunicarea, călătoriile şi activitatea mentală. Imaginea ta publică se îmbunătăţeşte, începi să cunoşti persoane în care îţi pui unele speranţe, în special dacă lucrează în domenii profesionale înrudite cu ale tale.

În plan social s-ar putea spune că nimic nu iese din limitele normalului. Ai însă prea puţin timp liber şi pe acesta se cuvine să i-l acordaţi mai mult familiei. Oricum, se pare că multe dintre prieteniile tale vechi s-au răcit, fie din cauza distanţei, fie a anturajului. Ar trebui să nu uiţi însă de ei. Prietenii noi sunt puţini.

Dragoste: Familia nu joacă un rol deosebit de important în deciziile tale, căci hotărăşti singur ce doreşti să faci. Acest lucru nu va fi deloc pe placul partenerului tău de viaţă. Nici părinţii nu vor fi încântaţi de atitudinea ta. Important este totuşi să te sfătuieşti cu partenerul de cuplu atunci când decizi ceva în numele amândurora.

Sănătate: Sănătatea ar trebui îngrijită ceva mai mult, sportul fiind cel mai indicat pentru tine. Evită tratamentele “după ureche”, dar nici nu merge la medic pentru cea mai mică migrenă!

 

COMENTARII

Lasă un răspuns