Horoscop: Uite cum stai cu iubirea în luna mai!

Horoscop: Uite cum stai cu iubirea în luna mai!

0 1090

Luna mai va fi, în general, axată pe relațiile interumane, care se vor evidența acut și uneori neașteptat, atât în viața cuplu cât și în afara acestuia. Opoziția Soare-Saturn va face reconcilierea în cuplu destul de dificilă, relațiile de dragoste vor începe și se vor sfârși rapid, în condiții neobișnuite, din motive neobișnuite. Dragostea la prima vedere va avea întâietate în detrimentul iubirilor platonice și de lungă durată. La fel și despărțirile -vor fi bruște și neanunțate. Mimi îți spune cum vei iubi în luna mai! Ascult-o pe Mimi!

 

 

Berbec

Fii fericită! Pe 3 mai, Venus, planeta iubirii și a armoniei, intră în Berbec și va sta până la sfârșitul lunii. Planeta Venus îți va influența pozitiv viața: vei fi mai calmă, mai tandră, mai senzuală, mai iubitoare, în jurul tău va fi armonie, pace și înțelegere. Te vei concentra foarte mult pe felul în care arăți, look-ul tău va fi unul de zile mari! Vei alege, mai mult ca niciodată, stiluri vestimentare elegante, sofisticate și extrem de feminine. Vei cauta iubirea, vei atrage iubirea și vei găsi iubirea când te aștepți mai puțin . În această lună, femeia Berbec va fi o romantică incurabilă cu mari șanse de a-și întâlni bărbatul visurilor sale.

 

Taur

Luna mai, este, în general, o lună bună pentru femeia Taur și îi va aduce o mulțime de motive de satisfacție. Cu toate acestea, în 2014 nu promite mult în ceea ce privește viața sentimentală. Planeta Saturn va avea pentru tine o influență restrictivă în ale amorului. Nici Marte nu te va ajuta prea mult și nici planeta Venus, care tranzitează Taurul. Poți experimenta sentimente de singurătate, ușoare depresii, dezamăgire. Îți va fi foarte greu să-ți deschizi inima și să te arunci într-o relație amoroasă. Dimpotrivă. Ești sceptică, rezervată și-ți impui limite.

 

Gemeni

Gemenii vor avea o lună în care vor pune pe primul plan lucrurile practice și concrete din viața lor, în detrimentul relațiilor sentimentale și amoroase. Mercur, care tranzitează Gemenii, te va ajuta din multe puncte de vedere, mai puțin în viața amoroasă și sentimentală. Romantismul nu te va caracteriza în această lună. Relația cu bărbatul iubit poate fi foarte plăcută și confortabilă atâta vreme cât împărtășiți aceleași idei și preocupări. Vă veți înțelege mai mult la la nivel rațional, uneori la nivel impersonal și superficial. Luna mai nu este pentru femeia Gemeni o lună a iubirilor care îți dau fiori dar îți aduce multă liniște în relația cu partenerul tău, multă distracție, optimism și veselie. Vei avea ocazia, în această perioadă, să fii invitată la foarte multe petreceri, ieșiri cu prietenii – ocazii pentru a te îndrăgosti, dacă încă ești singură.

 

Rac

Femeia Rac va trece în această lună prin situații tensionate însă, cu toate acestea, lucrurile se vor rezolva, iar tu vei avea o viață stabilă și echilibrată. Vei trece prin momente în care tu și partenerul tău veți avea opinii diferite, discuții în contradictoriu. Îți va fi greu să faci compromisuri și să negociezi în așa fel încât să ajungeți la un consens. Ai putea avea, uneori, senzația că bărbatul de lângă tine nu te înțelege, nu este pe aceeași lungime de undă, nu-ți oferă suficientă atenție. Pe de altă parte, această lună te va ajuta să ai aspirații, vise mărețe și alte mari așteptări în ceea ce-i privește pe cei din jur. Vei dori mai mult, mai frumos, mai bine. Totuși, te vei confrunta cu momente când, din cauza nemulțumirilor acumulate, te vei retrage ca într-o carapace. Însă, dacă vei privi lucrurile mai relaxată cu puțin umor vei depăși situațiile de acest gen. Nu în ultimul rând, trebuie să știi că relația pe care o ai cu bărbatul de lângă tine îți poate influența cariera.

 

Leu

Iubirea va avea puterea de a-ți influența principiile, ideile și gândirea, te va ajuta să descoperi noi orizonturi. În mai 2014, femeia Leu va explora dimensiuni spirituale de nebănuit, iar asta în compania bărbatului de lângă ea. Dacă încă ești singură, așteaptă-te ca această lună să-ți rezerve surprize:  o iubire care va începe, călătorii romantice, o dragoste care să învingă bariere culturale, religioase chiar și morale. Pe de altă parte, femeia Leu va avea nevoie de intimitate, din punct de vedere emoțional. Nu vei mai fi atât de expansivă cum ești de obicei, nu vei mai vorbi despre sentimentele tale cu oricine și oricând. Da, adori aparițiile în public, adori să acaparezi toate privirile însă, în ceea ce privește viața ta amoroasă, ești discretă.

 

 Fecioară

Pe parcursul întregii luni Jupiter te va ajuta mai ales pe plan sentimental. Chiar dacă vei avea parte și de momente dificile din când în când, totul se va sfârși cu bine, iar pacea, liniștea și armonia se vor instala din nou în viața ta și a persoanei de lângă tine. Jupiter îți va hrăni latura romantică și dorințele ascunse  – un lucru neașteptat la o Fecioară care este extrem de rațională, rece, obiectivă, care nu se lasă purtată de emoții puternice. Poți experimenta sentimente pe care nici nu le-ai fi bănuit, iar acest lucru poate deschide drumul unor oportunități în viața ta. Sentimentele vor deveni mai intense, experiențele amoroase mai profunde, te vei concentra foarte mult asupra laturii psihologice a relației tale și vei încerca s-o descifrezi pe îndelete.

 

Balanță

Începând cu data de 3 mai, Venus îți va influența viața amoroasă până pe data de 29, la sfârșitul lunii. Venus va fi pentru tine, doamna inimilor, planeta iubirii, a înțelegerii și armoniei în cuplu. Vei avea în această lună o viață sentimentală numai lapte și miere. Relația cu bărbatul de lângă tine va fi tandră, afectuoasă, vă veți maturiza împreună, iar iubirea voastră va prinde aripi. Este momentul consolidării relației. Dacă ești singură, vei cauta iubirea cu mult mai mult entuziasm, iar dacă iubești vei încerca să fii mai senzuală, mai atractivă, mai plăcută. Ai grijă, totuși, pentru că, la jumătatea lunii te vei confrunta cu o situație neașteptată!

 

Scorpion

Luna mai va fi o lună foarte importantă pentru femeia Scorpion. Vei fi dornică de o relație, de o persoană care să te completeze. Nu este momentul singurătății, dimpotrivă, este momentul să cauți, să descoperi să te întregești pe plan afectiv. Este o perioadă în care vei fi mai atentă cu bărbatul de lângă tine, vel încerca să-l înțelegi mai bine, să fii tolerantă, vei avea puterea de a te pune în locul lui și de a gândi din punctul său de vedere. În ceea ce-l privește pe el, partenerul tău va avea nevoie să-i fii aproape mai mult decât oricând. Dacă nu ești încă implicată într-o relație, în această lună ai șansa să-ți găsești iubirea. Poate fi vorba despre un bărbat din cercul tău de prieteni sau un coleg de muncă.

 

Săgetător

Ești guvernat de planeta Venus care îți va influența viața pe plan erotic și sentimental. Te vei simți mai atrăgătoare, vei întoarce multe priviri de admirație, vei avea tonus, optimistm și bună dispoziție. Femeia Săgetător va radia în această lună a lui mai, irezistibilă și seducătoare. Venus te va ghida către o iubire aventuroasă poate, născută din dorință pătimașă dar și multă afecțiune. Mercur, pe de altă parte, te va ajuta la o mai bună comunicare cu partenerul tău de viață. Vă veți face împreună planuri pentru viitor, veți împărtăși aceleași idei și valori.

 

Capricorn

În luna mai 2014, femeia Capricorn va simți acut nevoia de siguranță și stabilitate emoțională. Vei caută o viață liniștită, armonioasă și vei păstra discreția totală în ceea ce privește latura sentimentală. Poate vei avea o discuție cu partenerul tău despre căsătorie, întemeierea unei familii sau aducerea pe lume a unui copil. Poate că veți dori să vă mutați într-o casă nouă, să construiți o casă nouă sau să vă redecorați locuința. Te vei implica în planuri care vă vor ajuta să aveți o viață mai confortabilă și mai bună. În mai 2014, femeia Capricorn se pegătește pentru organizarea unei mari petreceri sau a unui eveniment important la care vor participa mulți invitați. Din punct de vedere sexual, vei fi mai deschisă, vei experimenta lucruri noi,  însă îți vei controla pornirile față de persoanele pe care nu le cunoști suficient de bine. S-ar putea ca în această lună să trăiești și clipe de melancolie gândindu-te la o iubire din trecut, pierdută, la o persoană față de care ai avut cândva sentimente puternice și care ar putea intra din nou în viața ta.

 

Vărsător

În luna mai 2014, viața ta va fi guvernată de planeta Mercur. Din punct de vedere sentimental, vei fi mai deschisă către nou și vei dori să experimentezi cât mai multe. Poate vei citi o carte despre sex, despre cum să-ți îmbunătățești viata sexuală. Vei cauta un bărbat de care să fii atrasă din punct de vedere fizic, intelectual și cu care să poți comunica la perfecție. În această perioadă vei fi guvernată și de Soare. Astfel, vei trăi momente romantice, senzuale, vei gusta aventura și iubirea pasională.

 

Pești

Luna mai te va ajuta în ceea ce privește preocuprile domestice dar și financiare. Vei învăța să apreciezi confortul, siguranța. Vei evita situațiile limită și riscurile. Partenerul tău va actiona mai degrabă ca un veritabil om de afaceri împreună cu care vei gestiona finanțele comune. Luna mai te va surprinde preocupată de tot ce înseamnă casă: poate vei cumpăra ceva nou, poate vei repara ceva. Dacă nu ai un partener, vei cauta o persoană care să-ți inspire încredere și care să-ți dea siguranță.

COMENTARII

Lasă un răspuns