Iată 6 stiluri extravagante în care să porţi inelele în această primăvară

Iată 6 stiluri extravagante în care să porţi inelele în această primăvară

0 4480

Fiecare femeie poartă inele pe deget: de dimensiuni mari, mici, din aur sau argint, accesorizate cu pietre preţioase sau semipreţioase, de diferite modele şi culori. Sunt superbe, nu ai cum să nu le iubeşti, mai ales că există o mulţime de moduri în care le poţi purta. Deci, spune adio stilului clasic al unui singur inel pe un singur deget, joacă-te cu imaginaţia şi fii creativă! Iată mai jos câteva idei din care să te inspiri.

inele degeteInele pe toate degetele

Cum spuneam, stilul clasic, cel al unui singur inel, a apus demult. Acum, poţi purta pe fiecare deget câte o mică bijuterie. În cazul în care optezi pentru mai multe inele, trebuie să fii foarte atentă cum le combini şi cum le asortezi între ele. Ţine cont, aşadar, de materialul din care sunt confecţionate, de forma şi culoarea lor.

inel degetarInel camuflaj, inel – degetar

Vorbim despre un model aparte, sofisticat, o adevărată bijuterie şi operă de artă. Inelul îmbracă unghia şi jumătate din deget. Nonconformism, eleganţă, stil..iată doar câteva dintre caracteristicile acestui model extravagant.

2 inele pe un degetMai multe inele pe un deget

O altă variantă de a purta inelele? Două pe un deget – un inel la baza degetului şi altul deasupra articulaţiei. Atenţie! Cele două bijuterii trebuie să fie în set.

inel pe incheietura gedetuluiInel pe îngheietura degetului

Inelul mai poate fi purtat în aşa fel încât să acopere articulaţia degetului. Acest stil îţi conferă unicitate şi un look interesant. De asemenea, îl poţi purta şi deasupra articulaţiei, pentru un aspect cool şi fresh.

inel statementPoartă un inel statement

Poartă inele fine şi delicate pe toate degetele, iar pentru degetul mijlociu alege o bijuterie statement, care să iasă în evidenţă.

inel cu lantisorAlege modele de inele cu lănţişor

Pentru un loook extravagant, cu care să ieşi în evidenţă şi pentru a atrage toate privirile asupra mânilor tale, optează pentru modele care ies din tipare. În fotografie observăm două inele purtate pe degete diferite şi prinse între ele cu un lanţ foarte fin.

COMENTARII

Lasă un răspuns