Oriflame a lansat colecţia lunii iulie! Hai şi tu la shopping!

Oriflame a lansat colecţia lunii iulie! Hai şi tu la shopping!

0 1033

Ne pregătim de vară, iar produsele cosmetice dedicate sezonului estival nu trebuie să-ţi lipsească din ritualul zilnic de frumuseţe. Oriflame ţi-a pregătit câteva surprize pentru ca tu să fii în formă întreaga vară. Mimi a aflat noutăţile! Ascult-o pe Mimi!

 

Cremă CC FPS 35 Giordani Gold, 40 ml, preţ: 34,99 lei

Crema nuanţatoare are proprietăţi anti-îmbătrânire, protejând tenul şi îmbunătăţindu-i aspectul, datorită protecţiei pe care ţi-i oferă împotriva razelor UV. Tehnologia patentată Anti-Ageing Brightening îmbunătăţeşte, în timp, luminozitatea şi claritatea tenului. Gradul mediu de acoperire acoperă instantaneu orice imperfecţiune. Este un produs lejer cu o etxtură aerată şi se aplică pe tenul curat, pe post de cremă sau bază de machiaj.

 

Portfard The ONE, preţ: 22,99 lei

Portfard din nailon, cu închidere cu fermoar, perfect pentru păstrarea produselor cosmetice preferate. Dimensiuni: 10×14,5×5,5 cm.

 

Fard de obraz The ONE Illuskin, 4 g, preţ: 21,99 lei

Obţine instantaneu pomeţi perfect conturaţi! Sculptează şi defineşte folosind nuanţa mai închisă sau evidenţiază cu ajutorul nuanţei deschise, strălucitoare!

2-în-1 Şampon şi gel de duş North for Man Energising 250 ml, preţ: 14,99 lei

Curăţă şi energizează, conferind părului dar şi pielii prospeţime.

 

Apă de toaletă Athena Sensual Breeze, preţ: 24, 99 lei

Precum soarele care apune, mângâindu-ţi pielea, apa de toaletă Athena Sensual Breeze evocă senzualitatea intensă, prin notele florii de frangipani şi ambră neagră, 30 ml

 

COMENTARII

Lasă un răspuns