Iată motivele pentru care ți se lasă sânii! 5 greșeli pe care...

Iată motivele pentru care ți se lasă sânii! 5 greșeli pe care le faci

Sânii se lasă odată cu înaintarea în vârstă, din cauza faptului că pielea își pierde din elasticitate. De vină sunt colagenul și elastina, care sunt secretate în cantități din ce în ce mai mici. Și mușchii sunt afectați de trecerea timpului însă, de foarte multe ori, și noi suntem de vină. Iată greșelile pe care le facem și care se observă înainte de vreme.

1. Nu bei suficientă apă 

Deshidratarea organismului afectează nu numai tenul, ci și pielea. Iar pielea din zona sânilor este foarte sensibilă. Lipsa de apă în organism va duce la apariția ridurilor foarte fine, pielea își va pierde din elasticitate și sânii vor fi „căzuți”.

2. Nu-ți protejezi sânii de razele UV

Razele ultraviolete au un efect devastator asupra pielii tale, iar în ceea ce privește sânii pericolul este dublu: riști să faci cancer mamar și, în același timp, riști ca sânii tăi fermi să se lase. Așadar, ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a face topless când mergi la mare. În cazul în care nu vrei să renunți la expunerea la soare, măcar folosește creme cu protecție solară, cu un factor de protecție foarte ridicat.

femeie sutien

3. Porți un sutien nepotrivit mărimii tale saunu porți deloc

Studiile au demonstrat faptul că, dacă sutienul nu conferă sânilor suficient suport, în timp, ei se vor lăsa. Pe de altă parte, un alt studiu, efectuat în decurs de 15 ani și dat publicității în anul 2013, a demonstrat faptul că și lipsa sutienului duce la același rezultat. Asta, mai ales dacă ai sâni mari. În ambele cazuri, motivul este simplu: de vină este gravitația. Mușchii nu vor putea susține greutatea sânilor tăi, iar odată cu trecerea timpului și înaintarea în vârstă vor „ceda”. Așadar, fii atentă când alegi sutienul!

4. Fumezi

Fumatul contribuie decisiv la îmbătrânirea prematură a pielii. Nu numai tenul va fi afectat, ci și sânii tăi. Compușii chimici care se regăsesc în țigări sunt inamicii numărul 1 ai colagenului și elastinei.

5. Recurgi des la diete tip yo-yo

Aceste diete duc la o slăbire bruscă. În momentul în care te-ai oprit, te îngrași la fel de repede. Apoi, ții iar dietă..și tot așa. În timp, din cauza scăderii bruște în greutate și a acumulării rapide de kilograme, pielea ta nu va mai face față, iar acest lucru se va observa rapid în zona sânilor, deoarece aici există o cantitate mai mare de grăsime. Când slăbești, trebuie să o faci treptat, pentru ca pielea să nu piardă din elasticitate și fermitate.

COMENTARII

Lasă un răspuns