10 idei de machiaj pentru petrecerea de Revelion

10 idei de machiaj pentru petrecerea de Revelion

0 2711
femeie machiaj de seara

Dacă încă nu te-ai hotărât ce machiaj vei alege pentru petrecerea de Revelion, iată mai jos 10 idei din care să te inspiri şi care te vor scoate cu siguranţă în evidenţă. Vei fura toate privirile şi vei aduna o mulţime de complimente!  

Machiaj dramatic – Alege un machiaj dramatic, strălucitor, pe care îl poţi încerca la petrecerea de Revelion. Atenţie! Cu cât scoţi mai mult în evidenţă privirea, folosind nuanţe puternice sau strălucitoare, cu atât rujul şi blush-ul trebuie să fie mai discrete. Optează pentru culori nude.

Machiaj în culori puternice – Optează pentru un machiaj de petrecere în culori puternice, tari, strălucitoare, în tonuri dramatice. Un must have sunt genele false care definesc machiajul, îl completează. În exemplul de mai sus genele sunt exagerat de groase, tocmai pentru a scoate în evidenţă privirea.

Machiaj smokey – Pentru petrecerea de Revelion ai și varianta unui machiaj smokey light, în tonuri de maro şi bej şi definit printr-un contur puternic, în stil ochi de pisică. Ţi se va potrivi de minune dacă ai ochii verzi. Alege acest model dacă îţi doreşti un look proaspăt şi feminin.

Machiaj glamour – Fii crăiasa zăpezii alegând contrastul de nuanţe roz – alb, care conferă look-ului tău prospeţime şi delicateţe, coferindu-ţi în acelaşi timp un aer glam. Orice machiaj de petrecere presupune nuanţe strălucitoare, aşa că nu te feri de ele. Dacă nu le încerci acum, atunci când?

Machiaj cu glitter – Un machiaj dramatic, în diferite tonuri de roz roşu şi nuanţe delicate de glitter este o altă opâiune de luat în calcul. Nu este nici foarte exagerat, dar nici foarte discret. Perfect pentru petrecerea de Revelion, acest makeup presupune aplicarea extensiilor de gene, piesa de rezistenţă a look-ului tău.

Extensii de gene – Din nou gene false şi un machiaj curat, fără a fi încărcat inutil, în tonuri roz mai puternice şi mult mai definite. Aplică fard alb sau bej deschis în colţul ochilor pentru luminozitate.

Tonuri strălucitoare de cupru – O altă idee care ar putea să te inspire este machiajul în tonuri strălucitoare de cupru, maro şi bej foarte bine pus în evidenţă de rujul mat, roz, în tonuri naturale. Se potriveşte unui ten bronzat şi este ideal dacă ai ochii verzi sau albaştri.

Culori stridente – Acest model de machiaj este puternic, strident, de efect şi extrem de dramatic. Este pus în evidenţă prin culori dure, tari şi gene false, exagerat de lungi. Se potrivește unei persoane extravagante, care poartă o ținută nonconformistă, ieșită din tipare.

Machiajul clasic – Dacă preferi varianta cuminte și clasică a machiajului de seară, alege nuanţele închise dar strălucitoare de gri şi maro. Nu uita de extensiile de gene şi fardul deschis aplicat în colţul ochilor, pentru luminozitate. Dacă alegi acest machiaj, fardul de obraz şi rujul trebuie să fie în tonuri cât mai discrete şi cât mai naturale.

Makeup sofisticat – Vorbim despre un machiaj glamour, sofisticat, elegant, în tonuri strălucitoare de roz şi nuanţe glitter. Cu singuranţă, nu este un machiaj greu, dar nici nu putem spune că nu te scoate deloc în evidenţă.

Sursa foto: Pixabay, Pexels

COMENTARII

Lasă un răspuns