Îl iubești pe Casanova? 7 semne că iubitul tău este un fustangiu

Îl iubești pe Casanova? 7 semne că iubitul tău este un fustangiu

0 4048

Relația voastră este la început și ți se pare că iubitul tău este bărbatul ideal. Nu te pripi! Dincolo de gesturile lui galante, de farmecul său aparte se poate ascunde, de fapt, un mare fustangiu. Dacă te recunoști în situațiile de mai jos, ar trebui să te gândești de două ori înainte de a te implica într-o poveste de dragoste ce riscă să se sfârșească rău pentru tine. Mimi îți spune care sunt cele 8 semne că iubitul tău este un afemeiat! Ascult-o pe Mimi!

 

Are reputație de cuceritor

În cercul tău de prieteni este cunoscut ca fiind un bărbat frumos, elegant, care știe să se poarte cu femeile și foarte galant. Numai lucruri bune auzi despre el! Însă sunt și zvonuri pe care nu vrei cu nici un chip să le bagi în seamă. Unele guri rele au afirmat cum că iubitul tău este un adevărat cuceritor, mereu dispus să aibă o relație, care admiră femeile chiar și dacă sunt ale altora. Atenție! Încearcă să-ți deschizi ochii de pe acum, nu când vei afla că te-a înșelat cu o necunoscută.

 

Îți spune prea repede că te iubește

Nici o persoană nu poate spune că iubește după doar o săptămână de relație. Poate este îndrăgostită lulea..dar asta este cu totul altceva! Dacă îți spune, fără să te cunoacă foarte bine, că ești femeia vieții lui, că ești tot la ce a visat el vreodată, că ești ruptă din soare și stele și te iubește din tot sufletul..e ceva în neregulă cu el.

 

Exagerează cu cadourile

Florile, bijuteriile, haineșe și alte cadouri mărunte pe care ți le face foarte des ar trebui să te pună din nou pe gânduri. Este drăguț când iubitul tău îți face un cadou, ai spune că este un bărbat atent, căruia îi pasă de tine și care vrea să te facă să zâmbești. Dar totuși…gesturile acestea nu cumva au un scop?

Se uită după alte femei

L-ai surprins de multe ori cum îi fug ochii după alte femei în timp ce te ține de mână pe stradă. Sau chiar a făcut anumite observații în ceea ce le privește. observații care, dacă nu te-au deranjat în mod special, nici nu te-au măgulit. Pentru că de fiecare dată au picat ca nuca-n perete.

 

Este exagerat de galant cu femeile

Ți se pare nemaipomenit faptul că iubitul tău are cei șapte ani de acasă, știe cum să se poarte în public, nu te face de râs în fața prietenilor și nici a prietenelor. Dimpotrivă! Este foarte politicos, extrem de galant, foarte atent cu și la femeile din jurul lui. Le face complimente, de multe ori simți cum sare calul, le face să râdă, le ascultă când vorbesc și râde la orice glumiță. De multe ori, e singurul de la masă care râde.

Nu vrea să-ți cunoască familia

Nu este genul de bărbat care vrea să-ți cunoacă familia, frații, surorile. Nu vrea să se implice din acest punct de vedere. Iar asta pentru că, deși nu ți-o spune, știe că relația voastră nu va dura la nesfârșit. Așa că…nu are sens să se complice. Este destul de ciudat să fiți de un an de zile împreună, iar el să se eschiveze de fiecare dată când îi spui că ai vrea să mergeți în vizită la părinții tăi. Sau, de ce nu, la părinții lui.

Relațiile lui au fost mereu de scurtă durată

Ți-a spus ori ai auzit că relațiile lui anterioare au fost multe, foarte multe și de scurtă durată. O lună, două, jumătate de an cel mult. El pozează ca fiind cel nevinovat, un îngeraș care a suferit din dragoste..însă poate că lucrurile nu stau tocmai așa. O fi suferit, nu spunem nu, însă poate că a suferit după femeile pe care nu a putut să le aibă.

 

Are foarte multe „prietene”

Este înconjurat de femei, pentru toate are câte un cuvânt frumos, se țin de gât, se sărută pe obraz, se îmbrățișează mai mult decât ar fi cazul. Este sunat de prietene, tot felul de prietene pe care tu nu le cunoști. Vorbește pe rețelele de socializare cu ele, îți face cunoștință cu tot felul de femei spunându-ți „ea este cea mai bună prietenă a mea”.

COMENTARII

Lasă un răspuns