Îndrăgitul actor Florin Călinescu, jurat la „Românii au talent”

Îndrăgitul actor Florin Călinescu, jurat la „Românii au talent”

Florin Călinescu, sursa: Ziarul Metropolis
Florin Călinescu, sursa: Ziarul Metropolis

Actorul Florin Călinescu este noul membru al juriului emisiunii “Românii au talent”, acesta putând fi văzut de telespectatori începând din următoarea ediţie a show-ului difuzat de Pro TV. Actorul îl va înlocui pe Bebe Cotimanis, care se va dedica în continuare proiectelor de televiziune și teatru în care este implicat.

Anunţul privind revenirea lui Florin Călinescu în televiziune, la “Românii au talent”, a fost făcut în ediţia de luni seară a emisiunii “Ştirile Pro TV”. Am dat concurs şi, dintre mai mulţi concurenţi, m-am mirat şi eu că am avut această ocazie. Talentul meu principal este să vorbesc oamenilor”, a declarat Florin Călinescu, într-o discuţie în direct cu Andreea Esca. “Mi-e dor de oamenii cărora mă adresam, mă întreabă mereu pe stradă: ‘Unde eşti, ce faci?’ (…) M-am întors la o viaţă mai simplă şi am realizat că mai există timp pentru oameni”, a spus Florin Călinescu, precizând că, din punctul său de vedere, românii au mai mult talent decât alte popoare.

Bebe Cotimanis - sursa Românii au talent
Bebe Cotimanis – sursa: Românii au talent

Pleacă Bebe Cotimanis

Inițial, reprezentanţii Pro TV nu au precizat dacă Florin Călinescu îl va înlocui pe vreunul dintre actualii juraţi ai emisiunii “Românii au talent” (Andra, Mihaela Rădulescu, Bebe Cotimanis şi Andi Moisescu) sau li se va alătura acestora. Ulterior însă, într-un comunicat de presă, Pro TV a anunţat că Bebe Cotimanis se va dedica în următoarea perioadă proiectelor de televiziune şi teatru în care este implicat.

Călinescu,  unul dintre cei mai iubiți prezentatori din România

Florin Călinescu este unul dintre cei mai cunoscuţi actori şi prezentatori din România. În lumea media, el a intrat la începutul anilor ’90, la radio, cu emisiunea “Duminicile celor singuri”, continuând cu emisiuni realizate la Pro TV şi Sport.ro. Actor, regizor şi realizator de emisiuni TV şi radio, Florin Călinescu a absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică “Ion Luca Caragiale” şi a debutat în 1981, în serialul “Lumini şi umbre”. Ulterior, a jucat în mai multe filme de succes, precum: “Asfalt Tango”, “Filantropica”, “Băieţi buni”, “O vară de neuitat”, “Anticamera” şi “Maria”.

speed cubing sursa adevarul.ro
Speed cubing – sursa: adevarul.ro

Speed Cubing, câștigătorul ediției trecute

“Românii au talent”, cel mai urmărit show de divertisment TV din România, a ajuns la cel de-al şaselea sezon. În prezent, caravana “Românii au talent” este în căutarea noului erou naţional, care merită să ajungă pe scenă şi să câştige marele premiu în valoare de 120.000 de euro, potrivit Pro TV. În sezonul trecut al emisiunii, marele câştigător a fost trupa Speed Cubing, care a încântat juriul şi publicul cu un show de rezolvare a cubului Rubik.

COMENTARII

Lasă un răspuns