O artistă din Japonia confecţionează genţi care imită perfect corpul unei pisici

O artistă din Japonia confecţionează genţi care imită perfect corpul unei pisici

0 3412
ochi de pisica

Pico, o femeie casnică din Japonia, mare iubitoare de pisici, a dat lovitura vieţii ei, îmbogăţindu-se peste noapte. Ea este creatoarea unor modele de genţi inedite, a căror formă imită perfect corpul unei pisici şi care se vând pe internet ca „pâinea caldă”. Cât costă? Mai mult decât o pisică adevărată care se vinde la petshop!

Produsele, care au făcut furori pe reţelele de socializare din întreaga lume, sunt hand-made şi se vând numai în Japonia la un preţ de 83.000 yeni, adică în jur de 951 de dolari australieni sau 689 de dolari americani. Fiecare model este unicat şi doar dacă priveşti cu atenţie îţi dai seama că în faţa ta se află o geantă şi nu o felină. Genţile sunt pervăzute cu fermoar şi curea şi pot fi purtate pe umăr sau în stil poştaş.

Fiecare geantă este copia fidelă a unei pisicuţe: este pufoasă, are coadă, lăbuţe, urechi, ochi galbeni, năsuc roz şi mustăţi. Blana este colorată cu vopsea acrilică. Artista a confecţionat foarte multe modele însă genţile din blană neagră, albă şi caramel sunt cele mai căutate şi vândute. Femeia a declarat că, în prezent, lucrează la un model de culoare neagră care va fi copia fidelă a unui motan.

Sursa foto: Burst

COMENTARII

Lasă un răspuns