Îngrijeşte-ţi părul cu CLEAR Sensitive Scalp

Îngrijeşte-ţi părul cu CLEAR Sensitive Scalp

0 1357

Femeile investesc lunar sume considerabile în produse de îngrijire a pielii, în mare parte în cele de curăţare şi hidratare a tenului. Însă, rareori ne gândim şi la pielea capului, considerând că aceasta nu necesită o îngrijire atât de atentă precum cea pe care o acordăm feţei.  Total greşit! CLEAR îţi recomandă să foloseşti produse special destinate scalpului. Numai aşa vei avea un păr sănătos. Mimi a aflat toate noutăţile. Ascult-o pe Mimi!

 

 

sampon clear sensitive scalp

„Dacă neglijăm pielea capului, implicit neglijăm şi părul”,este de părere dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog Medsana. „ La fel ca şi tenul, pielea scalpului este permanent atacată de diverşi factori din mediul înconjurător. Poluarea, stresul dar şi oboseala pot conduce la simptome tipice scalpului precum mâncărime, uscăciune, iritaţie, mătreaţă. Cele mai multe şampoane combat aceste simptome doar la suprafaţă, fără a rezolva cu adevărat problema. Ai nevoie de un produs care să îngrijească scalpul în pofunzime, exact aşa cum măştile de faţă curăţă şi asigură nutrienţii necesari în straturile adânci ale pielii”, a mai spus medicul dermatolog.

 

Datorită tehnologiei inovatoare Nutrium 10, CLEAR îţi asigură aceste beneficii. Dezvoltat în colaborare cu Institutul CLEAR din Paris, Nutrium 10 oferă o soluţie avansată pentru îngrijirea şi hrănirea scalpului. Tehnologia din spatele complexului Nutrium 10 consta în asocierea optimă de agenţi de hidratare, vitamine, minerale şi agenţi antimătreaţă, fiind singura formulă cu nutrienţi benefici care pătrund în profunzime, hrănind şi îngrijind pielea capului şi părul.

Şamponul CLEAR Sensitive Scalp elimină mătreaţa vizibilă dar şi mâncărimile asociate cu aceasta şi calmează scalpul sensibil începând de la prima spălare. Şampoanele CLEAR ajută la menţinerea unei bariere de protecţie sănătoase a scalpului şi întăresc rezistenţa naturală, prevenind astfel reapariţia mătreţii. Necesită utilizare regulată.

COMENTARII

Lasă un răspuns