Inimioare și steluțe! Uite cum să-ți faci manichiura pentru ziua de Valentine’s...

Inimioare și steluțe! Uite cum să-ți faci manichiura pentru ziua de Valentine’s Day

1 3705

Peste aproximativ o lună vom sărbători Ziua Îndrăgostiților, iar tu va trebui să te pregătești din timp pentru marele eveniment. Dacă știi deja ce cadou îi vei cumpăra iubitului tău, acum este cazul să te gândești puțin și la tine. Iar pentru a te bucura din plin de această zi, poți să faci o schimbare chiar în ceea ce privește look-ul tău. Mimi îți spune, pas cu pas, cum să-ți faci o manichiură perfectă, veselă și care să fie în ton cu Valentine’s Day. Ascult-o pe Mimi!

 

 

 

 

Pasul 1.

Vopsește unghiile în două culori de bază, roșu și alb, alternându-le ca în figura nr.1.

Pasul 2

Folosește o pensulă foarte subțire și pe unghiile de culoare roșie desenează inimioare albe. Pe unghiile de culoare albă desenează inimioare de culoare roșie, ca în figura nr.2. Apoi, după ce ai făcut conturul, colorează inimioarele.

 

Pasul 3

Așteaptă câteva minute să se usuce lacul de unghii, iar apoi, cu o altă culoare, decorează inimioarele cu steluțe ca în figura 3. Pentru asta îți va trebui o altă pensulă foarte subțire.

Pasul 4

După ce ai terminat de desenat steluțele cu o a treia culoare (albastru), repetă operațiunea folosind alte culori ca în figura 4.

 

Pasul 5

La sfârșit, după ce toate culorile s-au uscat, dă contur inimioarelor folosind o culoare închisă, de preferat negru, ca în figurile 5 și 6.

Pasul 6

După ce ai conturat desenele, aplică pe unghii un lac de uscare rapidă.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns