Invata cum sa-ti ondulezi parul ca la coafor!

Invata cum sa-ti ondulezi parul ca la coafor!

Buclele sunt in tendinte in acest an, iar tu ai putea sa incerci si o astfel de coafura. Dar, pentru asta, nu este obligatoriu sa mergi la coafor. Incearca sa-ti ondulezi singura parul chiar la tine acasa. Este simplu, usor si vei economisi o gramada de timp. Nu-ti trebuie decat un ondulator de par, cateva agrafe si o perie. Iar look-ul tau va fi de invidiat. Mimi iti spune care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurgi. Ascult-o pe Mimi!

 

 

 

Pentru inceput, imparte parul pe jumatate si prinde-l cu cleme sau agrafe ca in fotografia alaturata. Apoi, desprinde-l in suvite orizontale incepand din zona cefei si onduleaza-le pe fiecare in parte.

 

 

 

 

 

 

 

Continua in acelasi fel: onduleaza suvitele rand pe rand, urcand spre mijlocul capului dar pe directie orizontala. Dupa ce l-ai ondulat pana in dreptul urechilor , urmeaza directia spre crestetul capului.

 

 

 

 

 

 

 

Cand ai ajuns aproape de crestetul capului onduleaza suvitele in exterior pentru a da mai mult volum calotei.

 

 

 

 

 

 

 

Ai ajuns in varful capului? Acum trebuie sa tapezi buclele pentru un plus de volum. Tapeaza parul pana unde doresti: pana la nivelul ochilor sau urechilor..in functie de locul din care doresti sa porneasca volumul.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dupa ce ai ondulat si tapat parul in intregime, piaptana-l folosind  o perie antistatica (cu dinti din ceramica).

Ultimul pas este si cel mai simplu: foloseste un spary fixativ pentru o coafura care sa reziste intreaga zi. Efectul va fi incredibil!

COMENTARII

Lasă un răspuns