Îţi doreşti o carieră în modelling? Hai la castingul Elite Model Look...

Îţi doreşti o carieră în modelling? Hai la castingul Elite Model Look 2016!

0 852
afis-afi-octombrie

Nu rata ultima şansă de înscriere la cel mai mare concurs de modele din lume: Elite Model Look! Castigul va avea loc la Afi Palace Cotroceni, în perioada 4-7 octombrie 2016, între orele 15.00 – 21.00. Dacă vrei să devii o celebritate şi crezi în steaua ta norocoasă, vino şi tu! S-ar putea să fie şansa veţii tale de a-ţi vedea visul cu ochii!

De 33 de ani consecutiv, Agenţia Elite organizează cel mai prestigios concurs de modele din lume, oferind miilor de aspiranţi la o carieră în modelling, atât fete cât şi băieţi, oportunitatea de a călca pe urmele unor modele celebre precum Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren şi Constance Jablonski.

Echipa Agenţiei Face2Face Model Management, organizatorul Elite Model Look România, va pleca în turneu în toată ţara pentru a găsi viitorii reprezentanţi ai României la finala mondială EML 2016, care se va desfăşura în Portugalia.

La finalul turneului naţional şi în urma selecţiei celor care se înscriu online, aproximativ 100 de concurenţi vor participa la Castingul Naţional, care va avea loc în octombrie, la Bucureşti. Pentru a fi unul dintre finaliştii concursului, trebuie să ai un look sănătos şi natural, personalitate puternică şi calităţi fotogenice, dar e de asemenea important ca imaginea ta să corespundă trendurilor actuale în lumea modei.

La finalul Castingului Naţional vor fi aleşi 20 de finalişti, 10 fete şi 10 băieţi, care se vor pregăti intens timp de o săptămână pentru a participa apoi la Finala Naţională, eveniment în cadrul căruia vor fi desemnaţi reprezentanţii României la Finala Mondială. Aici, finaliştii români vor concura alături de aproximativ 60 de fete şi băieţi din toată lumea. De asemenea, vor avea ocazia să câştige un contrat garantat pe o perioadă de doi ani cu reţeaua Elite.

Pentru a participa la Castingul Elite Model Look 2016 participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

Fete – vârsta cuprinsă între 14 şi 22 de ani şi înălţimea între 1,72 – 1,83 m.

Băieţi: vârsta cuprinsă între 16 şi 22 de ani şi înălţimea între 1,83 şi 1,90 m.

Experienţa de model nu este necesară, iar înscrierile sunt gratuite.

Cei care nu pot ajunge la casting, se pot înscrie online pe www.elitemodellookromania.com sau www.face2facemodels.ro/joins.

COMENTARII

Lasă un răspuns