Ivatherm lanseaza noua colecție de produse cosmetice pentru vară

Ivatherm lanseaza noua colecție de produse cosmetice pentru vară

0 1054

Ivatherm se pregătește pentru vară și îți oferă trei produse cosmetice pe care orice femeie ar trebui să le folosească în ritualul ei de frumusețe. Astfel, pielea ta va beneficia de tot confortul și răsfățul pe care îl merită. Mimi a aflat toate noutățile! Ascult-o pe Mimi!

 

 

 

 

 

 

 

Spray pentru protecție solară ridicată SPF 50+ pentru adulți și copii

 

Spray-urile SPF 50+ (copii și adulți) de la Ivatherm asigură protecție maximă a feței și corpului expuse la soare, atât împotriva arsurilor solare, cât și împotriva posibilelor modificări ale ADN-ului celular. Au efect foto-protector, calmant, anti-iritant și anti-inflamator. Optimizează rezervele hidrice și limitează pierderile de apă, redau starea de confort a pielii. Se aplică uniform pe întreaga suprafață a corpului, înainte și în timpul expunerii la soare, pentru a obține o protecție durabilă, eficientă și un brânz strălucitor. Filtrele solare asigură protecție imediată și de lungă durată a pielii, dar se recomandă reaplicarea emulsiei după fiecare baie în mare sau piscină. Spray-ul pentru copii nu conține parfum. Formula calmantă și hidratantă a celor două produse Ivatherm pentru protecție solară conține:

Heliomoduline – stimulează sistemul natural de reparare al ADN-ului și limitează alterarea moleculei de AND;

Aquaxyl – are proprietăți hidratante, contribuie la menținerea hidratării optime a pielii;

Calmiskin – extrct din frunze de mentă, reduce inflamația și redă starea de confort;

Apă termală Herculane – are efect calmant, anti-iritant și anti-inflamator

Preț recomandat adulți – 66,96 lei

Preț recomandat copii – 64,45 lei

 

Ivapur Mat – cremă matifiantă (tub, 40 ml)

Ivapur cremă matifiantă reglează excesul de sebum al pielii mixte și grase, asigurându-i, în același timp, o hidratare optimă. Are o formulă non-grasă, este anti-inflamatorie și antibacteriană, cu efect antistrălucire de durată.

Aquaphyline, un reglator de ultimă generație al procesului de hidratare naturală a epidermului, stimulează sinteza de aquaporine și acid hialuronic. Redă suplețea, elasticitatea pielii și previne apariția ridurilor.

Alfabisabolol, obținut din fructul de avocado, scade producția de sebum, determinând matifierea zonelor lucioase.

Apa termală Herculane atenuează iritațiile și catifelează pielea prin proprietățile ei calmante și anti-iritante. Pielea devine suplă, fină și elastică.

Preț recomandat: 63,61 lei

Cremă hidratantă multiperformantă (borcan, 50 ml)

Crema hidratantă Multiperformantă conține o combinație de hidroxiceramide, acid hialuronic, fitosteroli, vitaminele A, C, E. Hidroxiceramidele joacă un rol foarte important în regenerarea barierei lipidice cutanate. Împrună cu acidul hialuronic contribuie la regularizarea pierderilor de apă la nivelul pielii. Combinației ideale de compuși activi naturali cu efect reparator și restructurant al pielii uscate, aspre, sensibile i se adaugă beneficiile apei termale Herculane, calmante și anti-iritante. crema hidratantă Multiperformantă asigură hidratarea și îngrijirea pielii sensibile prin menținerea și protejarea echilibrului ei fiziologic și activează procesul de regenerare.

Preț recomandat – 77 lei

COMENTARII

Lasă un răspuns