Jessica Alba: piele naturală și printuri florale

Jessica Alba: piele naturală și printuri florale

0 1358

În alegerea ținutei tale de primăvară poți opta pentru un stil lejer, în culori vesele și printuri florale. Stilul Jessicăi Alba ar putea să te inspire în alegerea ta. Mimi îți spune cum să combini produsele vestimentare ca o adevărată vedetă! Ascult-o pe Mimi!

 

Colier statement

Optează pentru un colier XXL – un model de dimensiuni mari, care să atragă toate privile spre chipul tău. Poți alege dintr-o gamă foarte variată de modele și culori, însă nuanțele vii, strălucitoare perecum argintiul și auriul te vor scoate, cu adevărat, în evidență.

Pulover printat

Jessica Alba poartă un pulover în printuri florale, larg, peste talie. Acest gen de pulover poate fi purtat atât la o fustă scurtă cât și pantaloni skinny.

Fustă cloș din piele

În această primăvară se poartă pielea naturală. Și, dacă vrei să fii în trenduri, încă mai ai timp să porți o fustă scurtă sau chiar o pereche de pantaloni.

Cizme înalte

Cizmele ar trebui să fie tot din piele, evită materialul textil sau nabucul. Se vor potrivi cu fusta dar și cu geanta, evident și ea tot din piele naturală. Alege un model cu talpă joasă, cu carâmb înalt.

Geantă de mână

Poartă cu încredere o geantă de mână! Nu este obligatoriu să fie de culoare neagră, După cum se obsevă, Jessica Alba a optat pentru o culoare vie, veselă dar în ton cu ținuta.

COMENTARII

Lasă un răspuns