Kenvelo, TIMEOUT și Tom Tailor au deschis noi magazine în Sun Plaza!...

Kenvelo, TIMEOUT și Tom Tailor au deschis noi magazine în Sun Plaza! Hai la shopping!

0 1233

Pentru a îmbogăți și diversifica paleta de oferte dedicate clienților săi, Sun Plazza Shopping Center a deschis noi magazine de îmbrăcăminte: Kenvelo, TIMEOUT și Tom Tailor. Cele trei branduri își așteaptă vizitatorii în magazinele aflate la etajul 1 al centrului comercial.

Colecția Kenvelo se inspiră din stilul de viață new-yorkez, orașul de peste Ocean fiind cel mai cosmopolit și cool oraș al momentului. Printre articolele incluse în colecția pentru femei se numără tricouri cu mânecă scurtă și mânecă lungă, cămăși din materiale țesute, topuri lejere din vâscoză, bluze supradimensionate cu mânecă lungă și umerii lăsați, jachete cu sau fără mâneci, bufante și cu printuri florale. Nu lipsesc fustele scurte cadrilate sau cu imprimeuri, cu croială creion sau A-line și nici blugii: skinny, slim, straight și bootcut.

TIMEOUT aduce în prim plan spiritul liber și relaxat al Californiei, statul american unde brandul își are originile. Piesele tradiționale din denim se completează cu articole pentru anotimpul rece, ce emană un suflu modern. Paltoanele, gecile pufoase și călduroase dar și piesele basic cum sunt cămășile cadrilate, tricourile inscripționate din bumbac sau bluzele cu mânecă lungă transformă colecția într-o alegere inspirată pentru revitalizarea garderobei de sezon.

Colecția ToM Tailor de toamnă-iarnă 2014-2015 aduce un stil ce combină liniile clasice ale brandului cu cele contemporane pentru un rezultat urban și nou. Realizate din materiale de cea mai bună calitate, jachetele, puloverele, bluzele cu mânecă lungă vor încânta atât doamnele și domnișoarele, cât și domnii ce vor trece pragul magazinului Tom Tailor.

În plus, în ultimele luni, Sun Plaza a adăugat în portofoliu o serie de alte noutăți. Astfel, în food court, la etajul 1, s-au deschis „Imbis Grill”, restaurant tradițional bavarez și „Spartan”, restaurant de tip fast food cu specific grecesc. Situat la același etaj, magazinul „dm”, ce face parte din binecunoscuta rețea „dm drogerie markt”, oferă clienților săi produse cosmetice, wellness, pentru copii și pentru uz casnic. Mai mult, femeile preocupate de îngrijirea personală își pot desăvârși frumusețea în noul salon Nail Bar, o nouă marcă Geta Voinea.

COMENTARII

Lasă un răspuns