KitchenShop acum si in Shopping City Sibiu!

KitchenShop acum si in Shopping City Sibiu!

0 3655
sibiu magazin kitchen shop

De multe ori ni se intampla sa folosim ustensile de bucatarie care nu sunt tocmai de calitate. Cutitele se tocesc parca prea usor, pe tigaie se lipesc alimentele, cratita isi pierde smaltul, iar oalele se zgarie imediat. Este cazul sa iei masuri si sa cumperi produse de calitate care, chiar daca te costa un pic mai scump, au o durata de viata foarte lunga. Alege magazinele KitchenShop și nu vei regreta!

Kitchen Shop este o firma romaneasca, cu actionariat roman 100%, iar inceputul a constat în lansarea unui magazin online în 2008: www.pentrugatit.ro. Imediat a urmat apoi primul magazin specializat Kitchenshop  – in Constanţa, în complexul Tom (Carrefour).  Al doilea magazin deschis a fost  în Bucureşti, în incinta Băneasa Shopping City. Acestora le-au urmat magazinele din Afi Cotroceni, Brasov Star, Oradea Shopping City si Iulius Mall Timisoara.

Recent a  avut loc deschiderea  magazinului KitchenShop  din cadrul  Shopping City  Sibiu – galeria Carrfour.

Magazinele Kitchenshop s-au născut din pasiunea pentru gătit şi dorinţa de a folosi în bucătărie produse de buna calitate, fiind o alternativa la gama de o calitate indoielnica existenta pe piata. Acum, la KitchenShop se comercializează peste 5.000 de produse diferite, produse care uşurează mult munca din bucătărie, gatitul devenind astfel o bucurie. Aici poţi găsi aproape orice instrument de gătit: de la cuţite la tigăi, de la tagine la oale de gătit cu aburi, de la accesorii pentru ornat la maşini pentru paste sau maşini care scot automat sâmburii din fructe.

Kitchenshop este distribuitorul autorizat în România pentru peste 35 de furnizori prestigioşi precum Zwilling J.A Henkels, Emile Henry, GreenPan, Demeyere, Staub, Imperia, Vitesse France.  Toţi producătorii prezenţi în magazin au fost selectaţi pentru calitatea foarte bună a produselor oferite, acoperind diferite paliere de costuri, pentru a oferi opţiuni accesibile tuturor clienţilor. “Totul a plecat de la pasiunea noastra pentru gatit. Am inceput timid cu magazinul online, care insa a fost un experiment de succes. A urmat apoi primul magazin in Constanta, iar ulterior ne-am propus ca acesta să fie primul dintr-o reţea care să acopere principalele oraşe ale ţării. Deşi toate produsele pot fi cumpărate şi on-line, în acest domeniu este important pentru cumpărător să vadă produsul în realitate, să îi înţeleagă proprietăţile şi să fie consiliat de către vânzător pentru a alege ceea ce se potriveşte cel mai bine nevoilor sale. Ceea ce Kitchenshop promite cumpărătorilor este “un altfel de magazin”, construit pe conceptul de “pasiune pentru gătit” , apropiere faţă de client şi necesitatile sale, fie el bucatar amator sau profesionistl”  declară domnul Laurenţiu Ilie, Director General al Kitchenshop.

La finele acestei luni, urmează să fie deschis un alt magazin KitchenShop-  în noul mall Palas Iaşi! Hai si  tu la cumparaturi!

 

COMENTARII

Lasă un răspuns