Krups iti aduce noul espressor de cafea Barista

Krups iti aduce noul espressor de cafea Barista

0 1010

Ai chef de-o cafea buna, cum nu ai mai gustat de mult timp? De obicei, pentru a savura cafeaua preferata, trebuie sa mergem in oras. Cu siguranta, fiecare dintre noi prefera un pub, o terasa sau un restaurant de unde isi cumpara cea mai buna cafea. Insa, te-ai gandit vreodata ca poti sa-ti prepari chiar la tine acasa cafeaua mult visata? Caci, ce este mai minunat decat sa te trezesti dimineata in aroma unei cafele bune, delicioase? Mimi a descoperit espressorul Barista de la Krups. Iata un aparat pe care ar trebui sa-l ai si tu! Ascult-o pe Mimi!

 

Espressorul Barista de la Krups, o premiera mondiala in domeniul espressoarelor, reprezinta prin tehnologia sa inovativa un centru profesional de cafea chiat la tine acasa!

Barista, spre deosebire de alte aparate, are o setare exclusiva de macinare, prin intermediul dispozitivului de macinare conic cu dinti metalici, oferind o experienta extrema a cafelei in fiecare ceasca.

Unicitatea espressorului consta in dispozitivul unic one-touch-capuccino cu curatare automata printr-un proces care se realizeaza in doar 4 pasi: pre-incalzire lapte, spumare lapte, turnare cafea si curatare automata a duzei de abur. Prin intermediul afisajului color cu tehnologie touch-screen, va puteti crea propriul meniu cu retetele favorite. Un alt aspect de care nu trebuie sa va faceti griji este usurinta de intrebuintare a aparatului, mai ales pentru ca dispune de utilizare frontala 100%.

Pret recomandat: 6999 RON

 

 

COMENTARII

Lasă un răspuns