L-ai părăsit? 6 motive pentru care nu ar trebui să te întorci...

L-ai părăsit? 6 motive pentru care nu ar trebui să te întorci la fostul tău iubit

0 3735

De multe ori, se întâmplă să te desparţi de iubitul tău, iar apoi, după un timp scurt, să te întorci la el. Motivele sunt foarte multe. Fie nu mai poţi de dor, fie începi să crezi că ai greşit şi că l-ai judecat prea aspru, fie nu suporţi singurătatea, ţi-e teamă că nu vei mai găsi pe altcineva sau poate că eşti o femeie vulnerabilă şi uşor de manipulat. Dar este momentul să spui stop şi să gândeşti obiectiv. Oare chiar merită să te întorci la omul care te-a făcut să iei o decizie atât de grea şi anume aceea de a-l părăsi? Dacă încă eşti nehotârâtă, Mimi îţi dă 6 motive pentru care nu ar trebui să reiei legătura cu fostul iubit. Ascult-o pe Mimi!

 

Când l-ai părăsit, ai făcut-o pentru că ai considerat că nu mai poţi trăi lângă un astfel de om. Nu uita că motivele tale, totuşi, au fost extrem de bine întemeiate. Dacă nu ar fi fost, nu ai fi luat o astfel de decizie. Acum, după ce timpul a mai trecut, te gândeşti să te întorci la el cu speranţa că, de data asta, totul va fi bine. Oare? Nu uita că este foarte posibil să te minţi singură şi să revii într-o relaţie toxică, o relaţie din care ai plecat de bună voie. Aminteşte-ţi care au fost motivele pentru care i-ai spus iubitului tău adio. Încă mai vrei să te întorci?

 

Este un fustangiu şi aşa va rămâne

Dacă l-ai părăsit pentru că te-a înşelat sau pentru că este un fustangiu incurabil, nu are nici un rost să te întorci la el, oricât de mult ai suferi şi oricât de mult te-ar ruga. Fostul tău iubit nu-şi va schimba năravul, dacă aşa îi stă în fire. Chiar dacă nu va mai călca strâmb, mereu îi vor fugi ochii după alte femei. Şi nu uita: un iubit care te-a înşelat poate deveni un soţ care te va înşela.

Nu-l vei putea schimba aşa cum îţi doreşti

Dacă v-aţi despărţit pentru că nu-i mai suporţi obiceiurile, pentru că ai simţit că nu are suficientă grijă de tine şi de relaţia voastră sau pentru că nu te respectă, ia-ţi gândul de la el! Acest gen de bărbat nu se va schimba niciodată cu adevărat. El trăieşte cumva după propriile lui reguli. Este greu, aproape imposibil să schimbi concepţiile şi principiile de viaţă ale unui om.

Nu aveţi nimic în comun  

Dacă ai considerat, la un moment dat în viaţă, că nu ai nimic în comun cu omul de lângă tine, ar trebui să-ţi vezi de drum fără să mai priveşti înapoi. Doi oameni care se iubesc au foarte multe lucruri în comun: le plac aceleaşi lucruri, iubesc aceleaşi lucruri, au aceleaşi idealuri şi vise, sunt o echipă, trag amândoi la aceeaşi căruţă. Însă, dacă ai simţit vreodată că fostul tău iubit are alte planuri cu viaţa lui iar tu nu te regăseşti în ele, spune-i adio pentru totdeauna.

 

Revii într-o relaţie cu împăcări şi despărţiri

O relaţie furtunoasă, cu certuri, scandaluri, reprosuri, crize de personalitate, despărţiri dramatice şi împăcări nu este o relaţie pentru care să mai lupţi. Ai nevoie în viaţa ta de stabilitate, iar dacă fostul tău iubit nu ţi-o oferă, caut-o în altă parte.

 

Vei suferi din nou

Aminteşte-ţi cât de mult ai suferit de-a lungul relaţiei. Vrei să te întorci de unde ai plecat? Vrei s-o iei de la capăt? Este foarte posbil ca, odată ce te-ai întors la el, să revii la viaţa de dinainte. Iar tocmai acest lucru te-a făcut să pleci, nu?

 

Ai nevoie de linişte în viaţa ta

O femeie are nevoie de grijă, afecţiune, tandreţe, are nevoie să se simtă iubită, apreciată şi respectată. Dacă nu ai simţit aceste lucruri din partea fostului tău iubit, ce te face să crezi că de acum încolo va fi altfel? Normal că el îţi promite marea cu sarea, normal că îţi spune ca va fi mai bun, mai grijuliu, mai atent. Dar cât va dura până când va reveni la vechile obiceiuri?

COMENTARII

Lasă un răspuns