Lenny Kravitz : Gafă uriașă sau strategie de marketing? I s-au rupt...

Lenny Kravitz : Gafă uriașă sau strategie de marketing? I s-au rupt pantalonii și toată lumea i-a putut admira „bărbăția”

Lenny Kravitz a suferit un “accident vestimentar” în timpul unui concert susţinut în Suedia, luni seară, atunci când pantalonii din piele ai muzicianului s-au rupt pe scenă, dezvăluind penisul rockerului american, care a reacţionat însă cu mult umor pe Twitter după acel incident, informează nme.com, citat de Mediafax.

Lenny Kravitz susţinea un concert în parcul tematic Gröna Lund din Stockholm, luni seară, în momentul în care pantalonii lui din piele neagră s-au rupt în zona pubiană, chiar în timpul primei piese interpretate de artistul american. Întrucât rockerul nu purta lenjerie intimă în acea seară, spectatorii şi fotografii prezenţi în primele rânduri la acel concert au putut să vadă astfel penisul cântăreţului.

Potrivit cotidianului suedez Expressen, Lenny Kravitz a fost nevoit să părăsească scena pentru câteva minute, pentru a-şi schimba ţinuta vestimentară.

lenny kravitz pantaloni

“Organizatorii au urcat pe scenă şi au spus că au apărut câteva probleme. La scurt timp după aceea, Lenny a revenit pe scenă şi purta alţi pantaloni. Şi-a cerut scuze în faţa publicului: «Îmi pare rău, dar mi-am rupt pantalonii»”, a dezvăluit un spectator de la acel concert.

Incidentul a devenit viral şi, începând de marţi seară, o înregistrare video, care a surprins momentul în care pantalonii rockerului american s-au rupt în timpul acelui concert, a generat o veritabilă “furtună” pe internet.

Numeroşi internauţi au distribuit acea înregistrare video, însoţită de comentarii ironice şi chiar laudative la adresa rockerului.

lenny kravitz pantaloni penis

La rândul său, cântăreţul american nu s-a lăsat descurajat de acel incident şi a reacţionat cu mult umor, pe Twitter, publicând pe contul său personal un mesaj amuzant pe care l-a primit de la bunul său prieten Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, care se declara, în glumă, dezamăgit de faptul că nu văzuse până atunci penisul lui Lenny Kravitz: “Tipule….fără chiloţi şi cu piercing penian… La dracu’! Nu mi-ai arătat niciodată rahatul ăsta până acum”.

Mesajul publicat de Lenny Kravitz pe Twitter este însoţit de un hashtag autoironic – #penisgate.

COMENTARII

Lasă un răspuns