Leonardo DiCaprio va juca rolul lui Lenin, într-un film biografic dedicat liderului...

Leonardo DiCaprio va juca rolul lui Lenin, într-un film biografic dedicat liderului comunist

Studioul cinematografic Lenfilm din Rusia a răspuns declaraţiei prin care Leonardo DiCaprio a dezvăluit faptul că i-ar plăcea să interpreteze o personalitate rusă şi a oferit starului hollywoodian rolul principal într-un film dedicat liderului comunist Vladimir Lenin, informează sputniknews.com, citat de Mediafax.

Studioul cinematografic Lenfilm, al cărui sediu se află la Sankt Petersburg, i-a oferit lui DiCaprio şansa de a-l interpreta pe Vladimir Lenin, în tinereţe, într-un film dedicat revoluţionarului comunist.

Recent, starul hollywoodian a dezvăluit într-un interviu acordat publicaţiei germane Die Welt faptul că şi-ar dori să îi interpreteze pe Lenin, Rasputin sau chiar pe actualul preşedinte al Rusiei, Vladimir Putin. “Întotdeauna e interesant să faci filme. Leonardo DiCaprio este adeseori comparat cu Lenin, în anii lui de tinereţe. Avem suficiente scenarii şi obiecte de recuzită pentru a recrea epoca în care a avut loc Revoluţia”, a declarat Valeri Karlov, purtătorul de cuvânt al Lenfilm. Lenfilm este cel mai vechi studio cinematografic din Rusia şi a fost înfiinţat în 1914.

Vladimir Lenin “Mi-ar plăcea să-l joc!”

Recent, DiCaprio a spus că i-ar plăcea să îl interpreteze pe Vladimir Putin într-un film. “Putin ar fi foarte, foarte interesant. Mi-ar plăcea să-l joc”, a spus Leonardo DiCaprio. În 2010, actorul l-a întâlnit pe liderul de la Kremlin, la International Forum on Tiger Conservation de la Sankt Petersburg. “Fundaţia mea are mai multe proiecte prin care susţine financiar protejarea acestor pisici sălbatice. Am discutat cu Putin doar despre aceste animale minunate, nu despre politică”, a mai declarat starul american. Vladimir Putin nu este singura personalitate rusă aflată pe lista actorului în vârstă de 41 de ani. În acelaşi interviu, el a mărturisit că i-ar plăcea să joace rolurile revoluţionarului Lenin sau pe al misticului Rasputin. “Cred că ar trebui să existe mai multe filme despre istoria Rusiei, pentru că are poveşti demne de Shakespeare. Asta este fascinant pentru un actor”, a adăugat Leonardo DiCaprio, nominalizat anul acesta la categoria cel mai bun actor în rol principal la premiile Oscar, pentru rolul din “The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”, de Alejandro González Iñárritu.

COMENTARII

Lasă un răspuns