Luminita Nicolescu, antrenoarea Fit&Famous, te provoaca la maratonul frumusetii

Luminita Nicolescu, antrenoarea Fit&Famous, te provoaca la maratonul frumusetii

0 1375

Dupa ce a lansat in urma cu o luna-  “Complete Workout”, – programul de antrenament pe care oricine il poate executa acasa- Luminita Nicolescu, celebra antrenoare care a modelat siluetele vedetelor Andreei Raicu, Irinei Marinescu, Iulianei Marciuc, Valentinei Pelinel si a  Roxanei Iliescu (B1TV), organizeaza un nou semi-cantonament ce se va desfasura in Sinaia in perioada 26-29 Aprilie. Mimi iti spune cum poti participa si tu la maratonul frumusetii. Ascult-o pe Mimi!

 Comparativ cu un Beauty Camp un semi-cantonament dureaza mai putin – insa rezultatele sunt la fel de bune : “sa faci sport inseamna si sa iti schimbi modul de viata reprezinta doua lucruri extrem de grele pentru multe dintre fetele pe care le-am antrenat. Insa cu modele demne de urmat alaturi si cu rezultatele – ce se reflecta in oglinda- toate fetele mele prind curaj. In plus- un beaty camp nu este altceva decat o fraternizare, o exemplificare, o extensie a modului de viata si a alimentatiei ce ar trebui adoptate ” a declarat  Luminita Nicolescu, antrenoarea Fit&Famous.

Acest beauty camp este o oportunitate de a te pregati pentru vara, iti poti modela trupul in doar cateva zile, urmand un program strict de antrenament si nutritie supravegheat de celebra antrenoare insasi. Ceea ce trebuie sa faci este doar sa te inarmezi cu multa vointa, dorinta de schimbare si energie! Beauty Camp-ul cuprinde 4 natrenamente pe zi, consiliere psihologica, consiliere nutritionala. O astfel de experienta traita alaturi de Luminita Nicolescu te ajuta sa-ti respecti si sa-ti iubesti corpul, sa-i inveti si sa-i asculti semnalele, sa te redescoperi si sa fii mutumit de tine.

De asemnea, tot incepand cu luna aprilie, Fit&famous va demara un proiect dedicat copiilor , incepand din data de 01.04.2012 , program ce va cuprinde  ore de arte martiale si gimnastica sub indrumarea unor antrenori de elita din cadrul FRAM si FRG .

“Intentia noastra este aceea de a oferi atat copiilor cat  si  parintilor acestora o atmosfera placuta in care sa desfasoare activitati ce le va dezvolta personalitatea,motricitatea, si inclusiv o buna dezvoltare fizica. Asa s-a nasut si ideea de a pune la dispozitia  mamelor ce deven membre ale clubului nostru, posibilitatea de a si aduce copiii  impreuna cu ele- la sport. Acestia  vor beneficia de program educational si recreativ in camera destinata lor, sub atenta supraveghere a personalului nostru.

FIT FAMOUS  a fost infiintata inca din anul 2010 sub sloganul ,, Arta de a modela trupuri”.  Intre timp am adunat o paleta larga de clienti tineri ,varste medii,fete ,femei barbati cu profesii diferite, tinere mame,viitoare mame, adolescenti copii. Adresă: Strada Barbu Iscovescu nr. 13, sector 1, București

 

COMENTARII

Lasă un răspuns