Mască exfoliantă cu căpşune

Mască exfoliantă cu căpşune

0 1135

Un ten curat, strălucitor şi plin de vitalitate se menţine printr-un ritual zilnic de îngrijire. Pielea trebuie curăţată şi foarte bine hidratată, iar pentru asta avem la îndemână atât produse cosmetice din comerţ, cât şi produse naturale, fără parabeni şi alte chimicale. Căpşunele sunt excelente pentru eliminarea celulelor moarte de la suprafaţa tenului, a punctelor negre, a comedoamelor şi altor impurităţi. Iată mai jos cum să-ţi prepari singură o mască exfoliantă din căpşune.

capsune si miere

Ingrediente: 10 căpşune de dimensiuni medii, o lingură de miere, o lingură de iaurt natural

Mod de preparare: Căpşunele se spală foarte bine şi li se îndepărtează codiţele. Se pun într-un bol şi se pasează cu furculiţa sau se pun în blender. Peste pulpa pasată se adaugă o lingură de miere şi una de iaurt natural, iar apoi se amestecă bine.

blender capsune

Masca se aplică pe faţa curată, proaspăt spălată şi demachiată. Masează cu mişcări blânde şi circulare zona frunţii, pomeţii, nasul, bărbia şi obrajii. Lasă apoi masca să-şi facă efectul timp de 30 de minute şi clăteşte, la sfârşit, cu apă călduţă.

masca faciala cu capsune

Căpşunele sunt un execelent exfoliant natural care îţi vor curăţa tenul în profunzime eliminând punctele negre, sebumul în exces şi alte impurităţi.

Mierea va hidrata pielea lăsând-o fină şi catifelată ca de bebeluş. Mai mult, mierea este un antibiotic natural care va preveni apariţia inflamaţiilor, infecţiilor şi acneei.

Aplică acest tratament naturist o dată pe săptămână.

COMENTARII

Lasă un răspuns