Machiaj de Halloween. 9 idei spectaculoase pentru petrecerile tematice

Machiaj de Halloween. 9 idei spectaculoase pentru petrecerile tematice

0 2511

Pe 31 octombrie sărbătorim Halloween-ul şi, ca în fiecare an, petrecerile se vor ţine lanţ în noaptea groazei. Dacă te vei număra printre invitaţii unui astfel de eveniment tematic, unde ţinuta este obligatorie, va trebui să închiriezi un costum şi să apelezi la talentul unui makeup artist. Iată câteva idei din care să te inspiri pentru un machiaj de Halloween cu adevărat înfricoşător!

machiaj-haloween-1Machiaj de halloween: Light Skeleton

Spre deosebire de alte machiaje Skeleton, am putea spune că acesta este chiar feminin. Vorbim, de fapt, despre o variantă light a machiajelor clasice în tonuri grele de alb şi negru. În acest caz, s-au folosit culori puternice, în nuanţe tari dar, totuşi, cât de cât naturale. După cum se observă, look-ul este îmblânzit de acesoriile pentru păr: un şirag de perle şi o clemă-trandafir. Dacă vrei să încerci un astfel de machiaj, vei avea nevoie de farduri pentru sprâncene, gene false, tuş negru, farduri în culori închise pentru pleoape, pensule pentru crearea umbrelor şi ruj deschis în tonuri mate. De asemenea, vei avea nevoie şi de un creion contur în nuanţe de mov, albastru sau lila.

machiaj-haloween-2Machiaj de Halloween: Candy Clown

Un alt machiaj de Halloween neobişnuit este şi cel care însufleţeşte chipul unui clovn. Vobim despre o adevărată creaţie artistică, complexă şi extrem de detaliată. Nu vei putea realiza singură un astfel de machiaj, însă te poţi inspira şi poţi încerca o variantă mai simplă. Se observă aici culorile puternice, vii, strălucitoare precum portocaliu aprins, roşu, verde praz, galben, nuanţe mai închise sau mai deschise ale aceleiaşi culori, dar şi detalii strălucitoare, lucioase sau cu tente metalice. O combinaţie absolut fabuloasă care dă naştere celei mai de groază poveşti de Halloween.

machiaj-haloween-3Machiaj de Halloween: Royal Gold Skeleton

Un machiaj senzaţional, varianta „regală” a machiajului Skeleton care este dată de culoarea aurie ce te duce cu gândul la aurul topit. Se observă contrastul uimitor între nuanţa metalică de galben şi tuşul negru cărbune. În acest caz nu s-au folosit produse de machiaj clasice precum farduri, ci pigmenţi care au fost lipiţi cu un adeziv special.

machiaj-haloween-4

Machiaj de Halloween: Machiaj suprarealist

Înfricoşător, nu-i aşa? Acest machiaj de Halloween te duce cu gândul la poveştile de groază cu piraţi, însă este mult mai înspăimântător. Un ochi „acoperit” de o gură însângerată cu colţi, buze negre şi un chip cadaveric – iată reţeta de succes a unui machiaj despre care se va vorbi multă vreme după petrecere.

machiaj-haloween-5

Machiaj de Halloween: Black and White

O adevărată operă de artă, un machiaj care se transformă într-o adevărată pictură. Deşi sunt folosite doar trei culori, contrastul este unul extrem de puternic şi poate produce, pe bună dreptate, un adevărat impact emoţional. Nu ai vrea să te întâlneşti pe stradă, în noaptea de Haloween cu o astfel de femeie, chiar dacă eşti un fan declarat al întâlnirilor romantice neconveţionale.

machiaj-haloween-6

Machiaj de Halloween: Feminine Skeleton

Look-ul obţinut conţine atâtea detalii şi elemente interesante încât acest model de machiaj de Halloween pare rupt din poveştile horror fantastice. Trebuie să recunoaştem că, pe lângă machiajele clasice, acesta este foarte feminin şi-ţi dă un aer inocent, de femeie vulnerabilă. Au fost folosite, cu precădere, nuanţe de roşu închis, alb şi negru – contrastul clasic al machiajelor obişnuite.

machiaj-haloween-7

Machiaj de Halloween: Machiaj Zombie

Nuanţe translucide, transparente, palide, umbre şi culori în tonuri albastre-cadaverice. Un look ce te duce cu gândul la filmele horror cu zombie şi morţi vii. Vorbim despre o adevărată artă a picturii faciale şi corporale, ceva ce nu vei putea obţine acasă, ci doar într-un salon specializat.

machiaj-haloween-8

Machiaj de Halloween: Diavolul negru

Diavolul apare în toate detaliile acestui machiaj de Halloween fabulos, care o înfăţişează pe regina malefică a nopţii de Halloween. O privire rece, de gheaţă, ochi goi şi translucizi, gene exagerat de lungi care te duc cu gândul al picioarele fine şi delicate ale unor păianjeni uriaşi.

machiaj-haloween-10

Machiaj de Halloween: Noaptea morţilor vii

Dacă eşti invitată la petrecerea de Halloween, poţi opta pentru o astfel de pictură facială. Este scarry, dar îţi va da un aer feminim, melancolic şi visător. Vei fi o apariţie sexy, atrăgătoare, misterioasă şi…de groază. Se observă puternice nuanţe de roşu, maro, vopseluri de culoare albă şi farduri negre.

COMENTARII

Lasă un răspuns