Machiajul nu rezistă peste zi? Trucuri pentru un makeup intact până seara!

Machiajul nu rezistă peste zi? Trucuri pentru un makeup intact până seara!

0 1987

Dimineața, după ce ne machiem, arătăm impecabil. Peste zi însă, machiajul se întinde, se șterge, iar la finalul zilei e un adevărat dezastru! Motivul? Nu știi la ce trucuri să apelezi pentru un makeup intact! Mimi îți dă 5 sfaturi de care să ții cont pentru ca look-ul tău să fie unul perfect! Ascult-o pe Mimi!

 

 

Pomeți

Alege farduri de obraz pudră, în locul celor cremoase, pentru că sunt mult mai rezistente. Zâmbește în oglindă și aplică fardul exact pe vârful pomeților, mergând ușor spre tâmple. Folosește o pensulă specială. Alege culorile în funcție de nuanța tenului tău. Pentru un look fresh, primăvăratic, optează pentru nuanțe roze, pale, delicate.

Frunte

Pentru ca machiajul să reziste întreaga zi în zona frunții, peste fondul de ten aplică un strat fin de pudră. Atenție! Fruntea este o zonă seboreică a feței tale, deci, trebuie curățată foarte bine înainte.

 

Ochi

Aplică pentru început un fard în culori neutre. Abia apoi folosește nuanța pe care o dorești. Nu uita de rimel care trebuie să fie waterproof și de creionul contur. Pentru ca fardurile să nu se întindă peste zi, alege produse de calitate, de la firme de renume.

 

Buze

De obicei, rujul nu rezistă pe buze prea mult timp. Așa că, înainte de a-l aplica, tamponează buzele cu puțin fond de ten. Acesta este o bază excelentă și, în plus, va conferi buzelor tale volum. Conturează apoi buzele cu un creion mai deschis decât nuanța rujului, iar, la final, aplică rujul preluând surplusul cu un șervețel. Evită produsele grase, deoarece acestea sunt cele mai puțin rezistente.

Bărbie

Ca și fruntea, bărbia este o zonă seboreică a feței și are nevoie de o îngrijire specială. Aplică un strat de fond de ten, iar apoi un strat de pudră fină. Atenție! Trecerea de la bărbie spre gât trebuie să fie făcută cât mai discret. În caz contrar, fața ta va arăta ca o mască. Aplică produsele de machiaj și sub bărbie și sub maxilare, mergând apoi ușor spre gât.

COMENTARII

Lasă un răspuns