Madonna, imaginea oficială a casei de modă Versace. Uite cât de sexy...

Madonna, imaginea oficială a casei de modă Versace. Uite cât de sexy este la 56 de ani!

0 2221

Casa de modă Versace a anunţat că a ales-o pe cântăreaţa Madonna, în vârstă de 56 de ani, pentru a patra oară din 1995 şi până în prezent, drept imaginea sa oficială, pentru campania de promovare a colecţiei primăvară-vară 2015.

Artista americană a înlocuit-o astfel pe Lady Gaga, imaginea oficială a casei de modă italiene a sezonului primăvară-vară din acest an. Fotografiile cu vedeta americană, realizate de Mert Alas şi Marcus Piggott, captează “determinarea şi influenţa atemporală pe care le are Madonna”, se afirmă în comunicatul oficial emis de casa Versace, potrivit Mediafax.

Madonna

“Madonna este una dintre cele mai mari legende ale brandului Versace. Sunt încântată că buna mea prietenă, care este în acelaşi timp cea mai percutantă şi mai influentă artistă din lume, a fost aleasă în calitate de imagine oficială a casei Versace în acest an, a declarat creatoarea de modă Donatella Versace.

madonna versace

Considerată “una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numită şi “Queen of Pop (regina muzicii pop)”, Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

madonna versace 1

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului “Sticky and Sweet”. Cel mai recent album lansat de Madonna, al 12-lea din carieră, a fost “MDNA” (2012).

 

COMENTARII

Lasă un răspuns