Mai mult răsfăţ, mai puţină durere cu Nomasvello

Mai mult răsfăţ, mai puţină durere cu Nomasvello

0 1018


Baba suferă la frumuseţe! Asta ni se spune încă de mici, de când începem să descoperim ritualurile de înfrumuseţare şi proverbul continuă să ne urmărească şi astăzi, parcă mai abitir în luna martie, când suntem mai mult ca niciodată în centrul atenţiei. Dar acum putem spune adio durerii! Ascult-o pe Mimi!

Anticipând dorinţa noastră, a femeilor, de frumuseţe confortabilă, Nomasvello, şi-a propus să combată această zicală printr-o tehnologie modernă de înfrumuseţare: lumina intens pulsată, care oferă rezultate extraordinare, FĂRĂ durere. Nomasvello, liderul mondial în domeniul tratamentelor cosmetice cu IPL, oferă o gamă de servicii variate, care include atât tratamente profesioniste de epilare definitivă, cât şi terapii faciale (pentru reducerea ridurilor de expresie, estomparea acneei uşoare, neinflamatorie şi petele – melasme sau lentigo-uri – uniformizarea tenului sau reducerea porilor).

În plus, Nomasvello este singurul centru care a introdus pe piaţa din România tariful unic, unisex –  de 30 de euro/şedinţă, indiferent de zonă – atât pentru tratamentele de fotoepilare, dar şi pentru cele de fotorejuvernare. Acest tarif unic permite accesul tuturor femeilor, care vor să îşi îngrijească frumuseţea, la beneficiile tratamentelor cu IPL.

Pe lângă preţul accesibil şi tehnologia de ultimă generaţie, Nomasvello îţi oferă garanţia unei experienţe plăcute, în deplină siguranţă, alături de asistenţă permanentă. Fiecare tratament începe cu o sesiune de informare despre modul de funcţionare a tehnologiei IPL Nomasvello şi cu un test gratuit de toleranţă. Acest test permite personalizarea tratamentului de epilare definitiva sau terapie facială în funcţie de caracteristicile tale fizice (fototip), astfel încât tratamentul să fie nedureros, eficient, sigur şi cu efecte de lungă durată.

Spune NU durerii! Alege să fii confortabil de frumoasă!

 

COMENTARII

Lasă un răspuns