Manichiură veselă și colorată cu aplicații din strasuri. Uite cum se face!

Manichiură veselă și colorată cu aplicații din strasuri. Uite cum se face!

0 2219

Ții foarte mult la aspectul mânilor tale, iar manichiura este întotdeauna perfectă? Ai putea încerca, în locul culorilor pe care le folosești de obicei, un model vesel, care să-ți aducă aminte de zilele însorite de vară. Este o manichiură pe care o poți face chiar la tine acas, simplu și rapid. Uite pașii pe care îi ai de parcurs!

 

Ai nevoie de:

Lac de unghii roz aprins;

Lac de unghii de culoare galben mat;

Lac protector pentru unghii;

Lac de uscare rapidă;

Un bețișor pentru cuticule;

Strasuri (accesorii pentru manichiură)

 

manichiura 1 bun

Pasul 1. Pilește unghiile în forma dorită și împinge ușor cuticulele spre baza unghiei folosind un bețișor special pentru cuticule. Aplică apoi lacul protector. După ce acesta s-a uscat, aplică oja de culoare roz în două straturi.

manichiura 2 bun

Pasul 2. După ce oja s-a uscat, trasează pe fiecare unghie câte un triunghi folosind lacul de culoare galbenă. Când aplici oja, cel mai ușor este să ții pensula într-un unghi de 45 de grade. Aplică și aici două straturi.

manichiura  3 bun

Pasul 3. Înmoaie vârful bețișorului pentru cuticule  în lacul protector. În acest fel vei putea aduna rapid strasurile pe care le pui  în vârful fiecărui triunghi. Ultimul lucru pe care trebuie să-l faci este să aplici pe întreaga unghie lacul de uscare rapidă.

COMENTARII

Lasă un răspuns