Mazăre păstăi cu lămâie şi mentă

Mazăre păstăi cu lămâie şi mentă

0 1080

O gustare excelentă pentru zilele caniculare de vară, mazărea păstăi cu lămâie şi mentă este plină de vitamine, minerale şi nutrienţi de care organismul are nevoie pentru a funcţiona corect. Este un preparat uşor de digerat şi care îţi regleză tranzitul intestinal. Vei avea o digestie uşoară şi vei putea scăpa şi de kilogramele în plus. Iată ce ai de făcut!

Ingrediente:

  • Jumătate de kilogram de mazăre păstăi;
  • O lingură de suc de lămâie;
  • O linguriţă de coajă de lămâie;
  • 3 linguri de ulei de măsline;
  • O linguriţă de ceapă tocată;
  • O lingură de frunze proaspete de mentă tocate;
  • Sare şi piper.

Mod de preparare:

Umple un castron mare cu apă şi adaugă mai multe cuburi de gheaţă. Apoi, pune un alt bol cu apă pe foc şi fierbe păstăile timp de două minute, cât să devină crocante. După ce au fiert, foloseşte o spatulă din lemn şi transferă păstăile din apa clocotătă în apa cu gheaţă. Lasă-le câteva minute, iar apoi strecoară lichidul. Păstăile se pun într-un castron şi se adaugă şi celelalte ingrediente. Se amestecă bine şi se servesc cu sos de vinegreta.

COMENTARII

Lasă un răspuns