Mergi la piscină? Iată 6 sfaturi pentru machiajul perfect!

Mergi la piscină? Iată 6 sfaturi pentru machiajul perfect!

0 2962

Suntem în plină vară şi se apropie vacanţa. Ţi-ai planificat o plecare la mare sau vei lenevi toată ziua la piscină? Indiferent de cum ţi-ai petrece timpul liber, trebuie să ştii că temperaturile ridicate, apa şi umezeala îţi pot distruge machiajul şi, astfel, întregul look. Mimi îţi spune la ce trucuri să recurgi pentru ca acesta să reziste întreaga zi! Ascult-o pe Mimi!

 

 

 

1. Foloseşte rimel waterproof

Este prima regulă pe care trebuie să o respecţi atunci când mergi la piscină. Asta, pentru a nu te trezi, după ce ieşi din apă, cu rimelul întins pe obraji. Un alt motiv pentru care trebuie să alegi un produs rezistent la umezeală este faptul că, din cauza căldurii şi a razelor de soare, faţa ta va transpira şi rişti ca rimelul să se „topească” şi să curgă.

2. Protejează-ţi pielea

Este obligatoriu să foloseşti creme cu factor de protecţie pentru protejarea pielii împotriva razelor ultraviolete. În caz contrar, rişti arsuri şi poţi spune adio bronzului sănătos şi uniform.

3. Evită fondul de ten gras şi cremos

Evită să foloseşti un fond de ten gras, uleios şi strălucitor. Faţa ta va luci, iar aspectul va fi unul inestetic. Mai mult, produsul se va întinde pe faţă, se poate şterge şi, astfel, poţi rămâne cu pete. Optează pentru un fond de ten fluid, cu acoperire foarte mare şi care să fie apropiat de nuanţa tenului tău.

4. Nu încărca tenul cu prea mult machiaj

Fii zgârcită cu machiajul când mergi la piscină sau la plajă şi nu-l aplica în cantităţi exagerate. În acest caz, mai puţin înseamnă mai bine. Din cauza căldurii, a transpiraţiei şi umezelii fardurile se întind, se topesc şi curg.

5. Foloseşte culori naturale, pale

Evită culorile puternice, dure şi optează pentru nuanţe naturale, cât mai apropiate de culoarea tenului tău. Vei avea un look proaspăt, luminos, vei radia de frumuseţe. Culorile stridente nu au ce căuta pe chipul tău atunci când mergi la plajă sau la piscină.

6. Oja pentru unghii, în nuanţe deschise

Dacă pleci la mare pentru mai multe zile, optează pentru un lac de unghii transparent. Evită oja închisă la culoare! În cazul în care se va desprinde de pe unghie, din cauza nisipului sau a apei mării, manichiura sau pedichiura ta vor arăta foarte rău. În cazul lacului, nici nu se va observa.

COMENTARII

Lasă un răspuns