Mergi la plajă? Uite ce costum de baie să porţi pentru a...

Mergi la plajă? Uite ce costum de baie să porţi pentru a atrage toate privirile!

0 2423

Se apropie vacanţa şi nu te gândeşti decât la mare, soare şi distracţie. Şi, cum orice femeie îşi doreşte să arate pe plajă cât ma bine, ar trebui să te gândeşti de pe acum să-ţi cumperi un costum de baie în trendurile sezonului. Mimi îţi spune ce se poartă anul asta! Ascult-o pe Mimi!

 

Costum de baie întreg

Primul trend al sezonului îl reprezintă costumul de baie întreg, care avantajează orice siluetă. Este recomandat mai ales femeilor cu forme, mai plinuţe, care nu vor să-şi expună corpul privirilor indiscrete. Poţi alege modele clasice sau moderne, ambele variante sunt la modă în această vară.

Costum de baie tip Bandeau

Sunt foarte sexy şi la mare căutare în acest an, fiind introduse în colecţiile multor designeri vestimentari. Iar ca o noutate, trebuie să ştii că multe sutiene de tip bandeau sunt accesorizate cu franjuri sau se strâng în faţă într-un nod.

Costum de baie cu mânecă lungă

Un trend absolut nou în acest an este costumul de baie cu mânecă lungă. A fost prezentat în colecţiile Triya, Mara Hoffman, Minimale. Aceste modele vin într-o paletă extrem de largă de culori vesele însă, deocamdată, nu ştim câtă popularitate vor avea.

Monokini sau trikini

Lucrurile se complică puţin deoarece denumirea produselor ne poate induce în eroare. Vorbim, de fapt, despre costume de baie întregi dar extrem de decupate. Aceste modele îţi alungesc silueta şi dau senzaţia că eşti mai slabă decât în realitate.

Costum de baie cu fustă

Pentru vara lui 2014 designerii vestimentari au pregătit costume de baie la care poţi ataşa o fustiţă foarte scurtă. Aceste modele sunt perfecte pentru femeile cu forme, mai plinuţe.

Costum de baie Crisscross

După cum bine se vede, denumirea este dată de modelul şi croiala sutienului. Aceste costume de baie sunt recomandate femeilor plinuţe, cu sâni generoşi.

Costume de baie cu printuri

Nu le ocoli în această vară pentru că sunt un mare trend al anului. Fie că alegi modele întregi sau în două piese, acestea trebuie să fie imprimate cu figuri geometrice, florale sau abstracte.

COMENTARII

Lasă un răspuns