Mila Kunis și Ashton Kutcher, o întâlnire romantică la film

Mila Kunis și Ashton Kutcher, o întâlnire romantică la film

Mai îndrăgostiți ca niciodată și cu un chef nebun de viață! Mila Kunis și Ashton Kutcher au fost surprinși de paparazzi în timp ce se îndreptau către un cinema din Los Angeles pentru a viziona un film. Cei doi viitori părinți radiază de fericire! Uite-i cât de frumoși sunt!

 

Se bucură de viață dar și de libertate. Cât mai au timp căci, odată cu venirea pe lume a bebelușului, lucrurile se vor schimba puțin. Până atunci însă, Mila Kunis și Ashton Kutcher își petrec timpul liber numai împreună. Ca dovadă, ei au fost surprinși de paparazzi în timp ce se îndreptau către un cinematograf din Los Angeles pentru a vedea un film. Degajați și bine dispuși, cei doi s-au ținut tot timpul de mână, iar actrița chiar a zâmbit la aparat. Ashton Kutcher (36 de ani) a purat haine casual: un tricou alb, bermude și adidași. Nici Mila Kunis nu și-a dat mari aere de vedetă, optând pentru o fustă lungă până în pământ, sandale cu talpă plată flip-flop și un top negru care i-a camuflat puțin burtica.

Celebrul cuplu tocmai ce a achiziționat o casă în Beverly Hills, fiind vecini de cartier cu Nicole Kidman și Cameron Diaz. Cei doi viitori părinți s-au pregătit cum trebuie pentru venirea pe lume a bebelușui dar și pentru o viață în trei. Vila are trei dormitoare, un living și patru băi.

COMENTARII

Lasă un răspuns