Noul Persil este eficient împotriva petelor și atent cu mediul înconjurător

Noul Persil este eficient împotriva petelor și atent cu mediul înconjurător

0 981

Patru din cinci consumatori susțin că îndepărtarea petelor este încă o problemă fără rezolvare. De aceea, persil lansează pe piață tehnologia unică Deep Clean care pătrunde în profunzimea fibrelor pentru a îndepărta chiar și cele mai dificile pete, oferind hainelor prospețime de lungă durată datorită efectului Active Fresh.

Noua formulă Persil, având la bază tehnologia unică Deep Clean, cu o combinație unică de enzime care pătrund în profunzimea petelor chiar și la temperaturi scăzute de până la 20 de grade Celsius, îndepărtează până și cele mai încăpățânate pete.

De peste 100 de ani, Persil este sinonim cu hainele curate, fiind unul dintre cele mai apreciate și credibile branduri din Europa. Persil inovează continuu pentru a răspunde nevoilor consumatorilor moderni și schimbărilor sociale ce se produc într-un ritm din ce în ce mai alert.

Spre o planetă mai curată

Fiind unul dintre cele mai de încredere branduri, Persil este preocupat atât de îmbunătățirea continuă a produselor oferite consumatorilor, cât și de protejarea mediului înconjurător. Brandul este recunoscut pentru atenția acordată sustenabilității portofoliului de produse atât din punctul de vedere al formulei, cât și al ambalajelor.

Cantitatea redusă de plastic din ambalaj ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon susținând un viitor mai verde pentru noi toți. De asemenea, deoarece noua formulă Deep Clean este eficientă în lupta împotriva petelor la temperaturi scăzute de până la 20 de grade celsius, Persil asigură un consum de energie redus pentru spălatul hainelor. 

Portofoliul Persil cuprinde detergent sub formă de pudră, lichid și capsule. Pe lângă faptul că beneficiză de ambalaje reciclabile, învelișul capsulelor este 100% solubil în apă.

COMENTARII

Lasă un răspuns