Noutate pe piata cosmeticelor: fiolele cu acid hialuronic de la Farmec

Noutate pe piata cosmeticelor: fiolele cu acid hialuronic de la Farmec

1 1593

Ridurile sunt unul dintre duşmanii de temut ai oricărei femei, de aceea, contracararea îmbătrânirii pielii şi apariţiei ridurilor devine o prioritate în îngrijirea tenului, mai ales după vârsta de 30 de ani. Mimi a descoperit fiolele cu acid hialuronic de la Farmec. Ascult-o pe Mimi!

 

Pentru a răspunde nevoilor de întreţinere a tenului care dă primele semne de îmbătrânire sau care se confruntă deja cu riduri mai profunde, Farmec a creat fiolelele cu Acid Hialuronic, un nou produs care vine în completarea gamei Gerovital H3 Evolution.

Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution conţin un ser bogat în Superoxid Dismutazǎ şi Acid Hialuronic pur şi lipozomal, având efecte intense de hidratare şi de netezire a ridurilor. Acidul Hialuronic pur acţionează dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă, iar lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior, astfel încât ridurile şi liniile fine sunt mult diminuate.

 

Efectul anti-age este potenţat şi prin Superoxid Dismutaza care are rol de protecţie atât pentru fibrele de colagen şi elastină, cât şi pentru acidul hialuronic. Folosite cu regularitate, fiolele cu acid hialuronic duc la reducerea vizibilă a ridurilor adânci. Fiolele se folosesc dimineaţa sau seara, în cure de câte 10 zile de tratament, prin aplicarea conţinutului unei fiole pe faţa proaspăt demachiată, prin masaj uşor. Pentru efecte de durată, tratamentul se aplică lunar.

Eficacitatea produsului a fost demonstrată printr-o evaluare instrumentală: după 28 de zile de utilizare, adâncimea ridurilor profunde a fost redusă cu până la 24%, iar nivelul de hidratare a crescut cu până la 66.7%,  la o oră de la prima aplicare.

 

1 COMENTARIU

  1. SUNT EXTRAORDINARE!!! Le folosesc de doua luni,adica o cutie pe luna,fata mea de fumatoare a capatat culoare,ridurile chiar s-au diminuat si la 57 de ani chiar mi-am sters niste ani din buletin.Va multumesc pentru aceste fiole,sunteti grozavi!!!Sfatuiesc toate femeile de varsta mea sa folosesca fiolele cu toata increderea mai ales daca ….fumeaza!Eu azi am mai luat o cutie pentru luna iunie,sunt din Tulcea si comanda o fac prin farmacia Zost.Felicitari colectivului de la Farmec!!!

Lasă un răspuns