Noutăți de la Takko: Primăvara este sezonul culorilor

Noutăți de la Takko: Primăvara este sezonul culorilor

0 1333

Nimic nu anunță mai bine despărțirea de iarnă ca paleta cromatică bogată în care este zugrăvită natura și nu numai în această perioadă. Garderoba devine și ea cel mai creativ mod de a celebra trezirea la viață a naturii și, odată cu această schimbare, tranziția către zile senine, cu temperaturi blânde.

Takko mizează în această primăvară pe culori transpuse în cele mai versatile piese vestimentare, aducând o gură de aer proaspăt și revigorând orice look.

Stilul_lunii_aprilie2Colecția lunii aprilie oferă o gamă variată de opțiuni în alegerea ținutelor pentru orice moment al zilei care nu doar să te reprezinte, dar să îți dea și o stare de bine.

Stilul_lunii_aprilie4Și, dacă vorbim de culori, atunci ne referim la imprimeuri florale și grafice, note pastel, toate adaptate unei diversități de stiluri extinse. Pentru că, indiferet de acest criteriu, există o ținută care să răspundă așteptărilor fiecărei femei. Paleta de culori intense se traduce în nuanțe de verde, galben, albastru și roșu, iar stilul este unul practic și confortabil.

Stilul_lunii_aprilie4

Și, pentru că venirea sezonului cald ne duce imediat cu gândul la vacanță, în această lună își ia locul în magazinele Takko și colecția de costume de baie – extrem de variată, în culori puternice și cu croieli care să pună în valoare orice siluetă.

Stilul_lunii_aprilie1

COMENTARII

Lasă un răspuns