Noutăţi Oriflame 2015 – Iată noile produse create special pentru tine!

Noutăţi Oriflame 2015 – Iată noile produse create special pentru tine!

0 1531

Anul 2015 vine cu noutăţi în materie de machiaj şi produse cosmetice. Oriflame a pregătit o nouă gamă în care include creme pentru faţă hidratante şi hrănitoare, rimel, balsam de buze, creion contur pentru ochi, fond de ten dar şi produse pentru îngrijirea părului. Uite ce surprize te aşteaptă în magazine!

Fond de ten The One EverLasting – 27,90 lei

Cel mai bine vândut, fondul de ten EverLasting revine şi este îmbunătăţit cu o formulă care îl face să reziste 24 de ore. Este rezistent la transfer şi asigură o stare deplină de confort la nivelul pielii având la bază tehnologia FreshFix, pentru un efect de durată. Conţine complexul patentat SkinRenew pentru revitalizarea, reînnoirea şi protejarea pielii.

Balsam de buze The ONE Lip Spa Care – 9,99 lei

Este ca o zi de SPA pentru buzele tale! Balsam ultra-hidratant în două straturi, cu FPS 8 ce îmbracă buzele într-o culoare delicată. Hidratează şi asigură protecţie pentru buze moi şi suple, conferindu-le o senzaţie de confort ce durează. Conţine complexul de îngrijire AquaCare, ulei de rapiţă şi ulei din seminţe de măceşe.

Creion dermatograf retractabil pentru ochi The ONE High Impact – 9,95 lei

Ochi încrezători după trasarea unei simple linii de contur. Culoarea intensă se aplică uşor şi durează pe parcursul întregii zile, fără să se estompeze sau să se întindă. Vârful retractabil nu necesită ascuţire.

Exfoliant zilnic pentru faţă Optimals Gentle Daily – 12,99 lei

Exfoliant delicat pentru faţă 2-în-1, creat pentru pielea foarte uscată. Curăţă şi exfoliază pielea lăsând-o netedă şi pregătită pentru hidratare. Are la bază tehnologia antioxidantă patentată Lingon 50:50 şi un complex de ceramide ce ajută la prevenirea pierderii nivelului vital de hidratare.

Gama Optimals Intense Moisture, Oriflame_

Cremă intens hidratantă de zi Optimals Intense Moisture – 19,99 lei

Cremă de zi intens hidratantă şi hrănitoare ce asigură 24 de ore de hidratare pentru pielea foarte uscată. Creată pentru a contribui la neutralizarea efectelor factorilor dăunători de mediu. Cu tehnologia antioxidantă patentată Lingon 50:50 în concentraţie dublă şi un complex de ceramide ce ajută la prevenirea pierderii nivelului vital de hidratare.

Gel pentru păr HairX Invisible hold – 9,99 lei

Gel transparent de durată cu fixare 48 de ore, pentru o coafură parcă sculptată. Gel transparent cu keratină şi vitamina B5, ce se întinde uşor pe păr şi se usucă rapid, conferind o finisare netedă şi fină. Nivel de fixare 5.

Cremă de îngrijire pentru tălpi cu efect de împrospătare FeetUp – 16,99 lei

Cremă pentru tălpi cu formulă bogată, creată pentru a asigura picioarelor obosite îngrijire şi prospeţime pe parcursul întregii zile. Untul hrănitor de Shea îngrijeşte intens, lăsând pielea moale şi netedă, în timp ce uleiul aromatic de eucalipt răcoreşte şi împrospătează.

Rimel Very Me Extendablack – Carbon Black – 5,99 lei

Rimelul tău favorit Extendalash 3-în-1 a devenit şi mai negru. Extendablack asigură genelor tale curbare, lungime şi definire incredibile, graţie formulei cu pigment intens.

COMENTARII

Lasă un răspuns