Noutăţi Schwarzkopf: extract de caviar pentru revitalizarea părului deteriorat

Noutăţi Schwarzkopf: extract de caviar pentru revitalizarea părului deteriorat

0 2175
caviar main

Părul obosit și deteriorat are nevoie de atenție sporită și îngrijire suplimentară, cu cele mai bune ingrediente. Noua gamă pentru îngrijirea părului, essence ULTIME CAVIAR+ HAIR RENEW de la Schwarzkopf, creată în colaborare cu Claudia Schiffer, un simbol al frumuseții pe plan internațional, va oferi părului tău un aspect frumos și revitalizarea de care are nevoie. Formula prețioasă ce conține extract bogat din caviar redă părului proprietățile care îl mențin tânăr, având în același timp o strălucire sănătoasă, rezistență și flexibilitate.   

Cunoscut ca fiind un ingredient nobil și rar, caviarul pur este faimos în industria de beauty pentru efectele sale revitalizante asupra părului și pielii, precum și pentru concentrația mare de vitamine, proteine, acizi grași omega3, aminoacizi prețioși și oligoelemente.

Fiind unul dintre cele mai hrănitoare și, totodată, prețioase ingrediente cosmetice din lume, caviarul este eroul natural al frumuseții. Noua linie CAVIAR+ HAIR RENEW de la essence ULTÎME, îmbogățită cu extract de caviar, oferă îngrijire pentru un păr tânăr și revitalizat.

masca-par

Formula regenerează celulele părului și îi oferă acestuia rezistență, elasticitate, strălucire și flexibilitate, ajutând în profunzime părul obosit și deteriorat să își recapete sănătatea și frumusețea. „Gama ULTÎME CAVIAR+ HAIR RENEW este un lux veritabil pentru păr, ajutându-l să arate frumos tot timpul”, a declarat Claudia Schiffer, fost manechin internațional care a contribuit la dezvoltarea noii game de îngrijire a părului essence ULTÎME. „Femeile pentru care este important ca produsele folosite să conțină ingrediente speciale, care să le ofere îngrijire de top, se vor îndrăgosti de CAVIAR+ HAIR RENEW”, a mai completat starul.

Noua gamă de la essence ULTÎME conține esențe bogate de perle, pantheol, proteine delicate și keratine pentru a hrăni toate componentele firului de păr. Acest lucru ajută la refacerea peliculei protective de lipide a părului pentru ca acesta să arate tânăr și să aibă o strălucire cameleonică.

COMENTARII

Lasă un răspuns