Nu voia, dar s-a răzgândit! Cameron Diaz se pregăteşte să fie mamă

Nu voia, dar s-a răzgândit! Cameron Diaz se pregăteşte să fie mamă

Actriţa americană Cameron Diaz şi rockerul Benji Madden, care s-au căsătorit în luna ianuarie, sunt “nerăbdători” să aibă copii şi, în acest sens, sunt dispuşi să îşi schimbe stilul de viaţă, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.

Cunoscuta actriţă, care anterior a declarat că nu a fost construită să fie mamă, şi-a schimbat părerea după ce s-a căsătorit cu Benji Madden şi, în prezent, plănuieşte să îşi schimbe stilul de viaţă şi să se pregătească să îşi întemeieze cu adevărat o familie în viitorul apropiat.

“Va lua lucrurile pe măsură ce acestea se desfăşoară. Dar să nu fiţi surprinşi dacă veţi vedea că se va calma un pic şi se va pregăti pentru a fi în cea mai bună formă pentru o posibilă sarcină”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Între timp, actriţa în vârstă de 42 de ani se bucură împreună cu Benji Madden de perioada de miere, după căsătoria lor, care a avut loc în ianuarie, la Los Angeles.

Cameron este atât de fericită să fie soţie“, a declarat o sursă pentru revista People.

În vara anului trecut, Cameron Diaz a declarat că viaţa fără copii este mult mai uşoară, dar a subliniat că decizia de a nu-şi întemeia o familie nu a fost “una simplă”, după cum informa la momentul respectiv contactmusic.com.

“Cu un copil trebuie să stai toată ziua, în fiecare zi timp de 18 ani. Ideea de a nu avea un copil a făcut lucrurile mai uşoare, dar asta nu înseamnă că a fost o decizie simplă”, a spus aceasta. “Îmi place să protejez oamenii, dar nu am fost construită să fiu mamă. (…) Nu înseamnă că viaţa uneori nu îţi oferă momente grele”, a mai spus Diaz.

 

COMENTARII

Lasă un răspuns