O fetiță primește cadouri din partea unor ciori pe care le hrănește...

O fetiță primește cadouri din partea unor ciori pe care le hrănește zi de zi

0 4805
fetita gabi mann

O dată la câteva zile, Gabi Mann, o fetiță de opt ani, care locuiește cu părinții în Seatle, primește mici cadouri din partea unui cârd de ciori pe care copila le hrănește zi de zi, de aproape patru ani. Gabi a păstrat fiecare ciob de sticlă, capac de bere, fiecare pietricică, nasture, pise de lego sau bucățele strălucitoare de metal. Colecția a ajuns cu adevărat impresionantă, mai ales că printre micile obiecte se află o mărgică sub formă de inimă și o bucată de metal pe care scrie „BEST”.

Ciorile sunt unele dintre cele mai inteligente păsări și se pare că acesta este modul prin care ele își arată recunoștința față de copila care le dă de mâncare de mai bine de patru ani, scrie siteul boredpanda.com.

colectie obiecte gasite gabi mann

Păsările își arată recunoștința aducându-i fetiței cele mai ciudate cadouri: pietricele colorate, șuruburi, mărgele, nasturi și agrafe, bucăți mici de metal, diferite capace, piese de lego și chiar cercei.

trei ciori care stau in iarba

Ciorile aduc orice obiect pe care îl pot căra în cioc.

colectie obiecte gasite de ciori

Gabi a păstrat cadourile pe care le-a sortat în funcție de preferințele sale. Copila spune că cel mai mult îi plac mărgica sub formă de inimă și bucata de metal pe care scrie „BEST”.

cioara care mananca pufuleti

Ciorile sunt hrănite de mai bine de patru ani și se pare că sunt foarte recunoscătoare.

Într-o zi, micuța Gabi a primit chiar un obiect pe care îl pierduse cu câteva zile înainte:  o lentilă de la aparatul foto.

Sursa foto: boredpanda.com

COMENTARII

Lasă un răspuns