O nouă apariție șocantă marca Lady Gaga: Uite cum a apărut artista...

O nouă apariție șocantă marca Lady Gaga: Uite cum a apărut artista în fața fanilor din Atena!

0 2563

Așa cum ne-a obișnuit deja, Lady Gaga șochează la fiecare apariție a sa. Zilele acestea, vedeta s-a aflat în Grecia, una dintre țările alese pentru turneul său de promovare. La sosirea pe aeroportul din Atena, când a coborât din avionul său privat, artista a apărut în fața publicului aproape goală.

Este una dintre cele mai controversate artiste și ține des prima pagină a tuturor revistelor mondene internaționale. Lady Gaga nu se dezminte nici acum, apariția ei șocând publicul și fanii care au așteptat-o pe aeroportul din Atena. Vedeta a vrut să facă impresie și să nu dezamăgească la capitolul look, ea declarându-se de altfel, în interviurile acordate revistelor mondene, o sclavă a modei. Iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor: publicul a intrat pur și simplu în delir, apariția ei fiind una de-a dreptul spectaculoasă.

 

 

 

lady gaga

lady gaga 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artista a apărut în fața publicului aproape goală, purtând un sutien din argint sub formă de scoică, o pereche de bichini și o fustă gen plasă, de culoare roz.

lady gaga 3lady gaga 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În acest fel, vedeta a încercat să reproducă pictura „Nașterea lui Venus” de Sandro Botticelli.

Lady Gaga era să cadă de pe tocuri

Cireașa de pe tort însă a fost momentul în care vedeta s-a aflat în Turcia, la Istambul, când, cocoțată pe platforme înalte de 23 de centimetri, era să dea cu nasul de asfalt chiar în fața hotelului unde a fost cazată.

lady gaga tocuri

lady gaga tocuri 1

lady gaga tocuri 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

După ce a coborât din mașina care a dus-o la hotel, cântăreața, în vârstă de 28 de ani, s-a împiedicat de bordură, s-a dezechilibrat de pe tocurile înalte de 23 de centimetri și, chiar dacă se sprijinea de brațul unui bodyguard, era cât pe-aci să cadă sub privirile fanilor care o așteptau la intrare. Din fericire, în acel moment a intervenit un al doilea bodyguard și, astfel, vedeta a scăpat cu față curată, fără să se facă de rușine.

COMENTARII

Lasă un răspuns