Oscar 2016: Cele mai frumoase rochii în care au defilat vedetele pe...

Oscar 2016: Cele mai frumoase rochii în care au defilat vedetele pe covorul roşu

0 1555
rochii oscar main

Oscarul a luat sfârşit, însă despre eleganţa şi luxul afişate pe covorul roşu se va vorbi multă vreme de acum încolo. Rochiile în care au defilat celebrităţile au atras ca un magnet toate privirile, mai ales că ţinutele au respectat întocmai cele mai în vogă tendinţe ale sezonului. Iată care este topul ţinutelor purtate la ceremonia de decernare a celor mai importante premii din industria filmului!

Charlize TheronCharlize Theron

Toată lumea, de la designeri vestimentari, specialişti în industria modei până la editori fashion şi stilişti, este de acord că Charlize Theron a fost regina covorului roşu. Actriţa australiană a purtat o rochie-sirenă superbă, marca Dior, de culoare roşie, cu decolteu în V adânc şi trenă.

Saoirse RonanSaoirse Ronan

Saoirse Ronan a optat pentru o rochie marca Calvin Klein, verde-smarald, care a impresionat audienţa prin stilul simplu, dar extrem de elegant şi sofisticat. Actriţa a declarat că ţinuta cu care a defilat pe covorul roşu a fost extrem de comodă şi de uşoară.

Julianne MooreJulianne Moore

Julianne Moore a îmbrăcat o rochie neagră, marca Chanel Houte Couture, cu strasuri şi detalii fine în zona bustului. Ţinuta a fost inspirată de o rochie prezentată de modelul Kendall Jenner, acum o lună, în cadrul Paris Fashion Week.

Naomi WattsNaomi Watts

O altă ţinută de gală, după care s-au întors toate privirile, a fost rochia-sirenă, de culoare electrizantă, albastră cu irizaţii purpurii, pe care a purtat-o Naomi Watts. Această ţinută, marca Armani, a fost asortată cu un colier din diamante şi cercei Chopard.

Margot RobbieMargot Robbie

Vedeta a purtat o rochie din colecţia Tom Ford, iar alegerea a fost mai mult decât inspirată. Stilul este unul elegant, glamour, iar ţinuta a avantajat-o din toate punctele de vedere. A fost una dintre cele mai apreciate şi lăudate apariţii pe covorul roşu.

CATE BLANCHETTCate Blanchet

Cate Blanchet a fost o apariţie de senzaţie, o adevărată divă care a ştiut întotdeauna să-şi aleagă perfect ţinutele de gală. În acest an, pe covorul roşu al Oscarurilor, actriţa a îmbrăcat o rochie Armani, într-o nuanţă verde marin, cu aplicaţii florale.

ALICIA VIKANDERAlicia Vikander

O apariţie care a uimit, o ţinută uşor controversată, pe care unii au adorat-o din prima clipă, iar alţii au criticat-o. Rochia Aliciei Vikander, marca Louis Vuitton, pare a fi ruptă din basme cu zâne şi zmei. Iar asta pentru că seamănă izbitor cu rochia Bellei, din Frumoasa şi Bestia. Actriţa a recunoscut pentru revista People faptul că de mică şi-a dorit să îmbrace o astfel de rochie, iar modelul Louis Vuitton i-a îndeplinit visul.

RACHEL MCADAMSRachel Mcadams

Actriţa canadiană a optat pentru o rochie de gală cu trenă foarte lungă şi spatele gol, marca August Getty Atelier. La această ţinută a asortat o poşetă Salvatore Ferragamo, sandale Stuart Weitzman şi cercei Piaget. Wow! A fost o apariţie care a atras toate privirile!

OLIVIA MUNNOlivia Munn

Olivia Munn a optat pentru o rochie stridentă, ţipătoare care nu putea trece neobservată, dar care a fost apreciată de critici. În afara culorii care poate părea prea exagerată, ţinuta actriţei, marca Stella McCartney, a fost una elegantă, decentă şi de bun gust.

Brie LarsonBrie Larson

O creaţie Gucci impresionantă, o rochie albastră, cu falduri, pliuri, decolteu generos şi trenă. Brie Larson a optat pentru o ţinută spectaculoasă din toate punctele de vedere: culoare, croială, accesorii.

COMENTARII

Lasă un răspuns